REZZIME DANA (ponedeljak): Skandinavci polovično, Inter i Al Ahli rutinski

Vreme čitanja: 4min | pon. 17.08.20. | 23:34

Pogledajte ko vam je 17. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

INTER - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 5:0

Mančester junajted nije umeo da iskoristi svoje šanse, ali ako se Sevilja opet bude uzdala u nepreciznost protivnika ozbiljno će se ugruvati. Jer Interov LaLu tandem Lautara Martineza i Romelua Lukakua nikome ne prašta. A iza sebe ima i čvrst oslonac da može da udari iz sve snage. Da tako bude i u polufinalnom okršaju Lige Evrope sa Šahtjorom postarao se pre svih Nikolo Barela, koji je dobrim delom meča bio bez sumnje najbolji akter na terenu i pokazao svim kritičarima – pa i treneru Antoniju Konteu – da izrasta u velikog igrača. Na kraju je ipak napadački tandem Italijana izbačen u prvi plan, pošto se mekana igra Šahtjora u potpunosti raspala u poslednjih pola sata što je Inter iskoristio da Sevilji pošalje preteće upozorenje – 5:0 u Dizeldorfu!

Opširnije OVDE.


HEKEN - VARBERG (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Heken uspešno nastavlja trku za poslednje mesto u Ligi Evrope i posle 16. kola. Domaća ekipa bila je sigurna na svom stadionu protiv Varberga - 2:1. Heken je već u 10. minutu poveo preko Soderlunda, po isteku sat vremena igre duplirao prednost, a sve što je gost uspeo je da umanji prednost u četvrtom minutu nadoknade.

AL AHLI KAIRO - ASVAN (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:0

Rutinska pobeda lidera egipatskog šampionata. Klub iz Kaira je poveo već u 9. minutu, ali se dugo mučio da potvrdi trijumf. Tek u finišu meča, sa još dva gola Asvan je pao. Al Ahli je novom pobedom, 17. iz 20 mečeva zadržao 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Arab. Neverovatno, Al Ahli posle odigranih 20 mečeva ima gol-razliku 52:5.

VASLAND BEVEREN - STANDARD (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:2

Dok favoriti redom padaju na startu šampionata u Župiler ligi, Standard posle 180 minuta fudbala u novoj sezoni stoji uspravno. Nakon trijumfa na otvaranju prvenstva protiv Serkl Briža, Crveni su u uzbudljivom meču, nakon preokreta savladali i Vasland Beveren na gostovanju, zadržavši maksimalan učinak i posle druge runde - 2:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

DROGEDA - GALVEJ (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:0

Protivnik ne preterano težak, ali se Drogeda namučila da bi stigla do nove pobede i druge pozicije na tabeli. Štaviše, Galvej je pao sa bele tačke u 12. minutu. Golova do kraja nije bilo, te je Drogeda upisala četvrtu uzastopnu pobedu nad večerašnjim rivalom.

UCD - ETLON (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Iako poslednji na tabeli sa svega dva boda, Etlon je pružio veliki otpor ekipi iz Dablina. Gost je čak i poveo u 20. minutu, ali je UC u nadoknadi prvog poluvremena izjednačio sa bele tačke preko Mehdija. Isti fudbaler je sredinom drugog dela doneo potpuni preokret, a Etlon do kraja nije uspeo da izjednači i pored činjenice da je imao dvojicu igrača više.

GETEBORG - NORČEPING (tip GG, kvota 1,57) - rezultat 1:3

Odlično ste osetili da će u jednom od derbija Alsveskana prštati na sve strane. Mada, Norčeping je posle pola sata imao dva gola prednosti, pa se čekao odgovor domaće ekipe. I stigao je u 61. minutu preko Karlsona. Do kraja je gost ponovo povratio prednost od dva gola, ali to za vas nije ni bilo bitno.

PRECRTANO

LILESTREM - RAUFOŠ (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2

Novi neuspeh Lilestrema. Prošlogodišnji prvoligaš teško će nazad u elitu ukoliko nastavi sa ovakvim partijama. Domaća ekipa nije uspela da slavi ni pored činjenice da je gotovo čitavo drugo poluvreme imala igrača više. Poveo je Raufoš u 16. minutu sa bele tačke, ali je posle samo dva minuta Lilestrem stigao do izjednačenja sa kojim se i otišlo na odmor. Po povratku je gost ostao sa igračem manje, ali je i pored toga ponovo poveo. Tada je Lilestrem preuzeo inicijativu, ali je jedva stigao i do boda, pogotkom četiri minuta pre kraja meča.

START - VALERENGA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 2:1

Valerenga je napravila još jedan korak unazad u trci za treću poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Start je poveo sredinom prvog dela, a prednost je mogao da uveća početkom drugog poluvremena, ali nije iskoristio penal. Usledila je kazna sredinom drugog dela, ali je Šulce sve vratio na svoje mesto pogotkom u nadoknadi vremena za veliku pobedu Starta koji se grčevito bori za opstanak.

BEROE - CSKA 1948 (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Novi prvoligaš uspeo je da odoli u drugom uzastopnom meču u eliti. Nakon remija sa gradskim rivalom iz Sofije, CSKA je remizirao i sa ekipom Beroe na strani - 0:0. Domaći sastav posle dva gola još uvek nije primio gol u prvenstvu.


tagovi

tipovi danarezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara