"ROLAN GAROS - 3. DAN"
"ROLAN GAROS - 3. DAN"

RG 3. DAN: Kuznjecov testira Marija, Monfis i Braun igraju za raju, dok lepa Dženi šarmira Pariz

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.05.17. | 11:27

Novo izdanje drugog gren slema sezone polako, ali sigurno ulazi u višu brzinu

ROLAN GAROS - 3. DANNa Rolan Garosu je na redu treći dan takmičenja koji nije krcat zvezdama kao prethodni, ali nam nudi možda i bolje prilike za "ukrašavanje" tiketa. A u danima kada je fudbal utanjio, svaka pomoć je dobrodošla.

MARI - KUZNJECOV 1S/K 1-1, KVOTA 1,33 

Izabrane vesti

Krenućemo od "broja 1", to jest Endija Marija koji danas konačno istrčava na teren u Parizu. Škotski as je u katastrofalnoj formi i ne pokazuje znakove poboljšanja. Ne treba ipak zaboraviti da je u pitanju prvi igrač sveta, višestruki osvajač gren slemova, pa treba uvek biti oprezan. Pobeda će biti Marijeva (vodi protiv Rusa sa 2-0), ali očekujemo da podari protivniku barem jedan set. Prošle godine Britanac se probio do finala gde je igubio od Novaka Đokovića. Sada može tako nešto samo da sanja.

VAVRINKA - KOVALIK H 1 (-8,5), KVOTA 1,95 

Kao pobednik Rolang Garosa iz 2015. kada je u finalu savladao Noleta, Vavrinka je uvek favorit, naročito u francuskoj prestonici. Kada je u formi i raspoložen, može da odigra neverovatno protiv bilo koga. Međutim, u poslednje vreme Švajcarac slabo igra, deluje da se opustio pa teško da će se probiti daleko. Verujemo ipak da će prvi stepenik bez većih problema biti preskočen.

SEVASTOVA - BEK KMB 1&1s8+ 

Iako Anika Bek vodi sa 2-0 u međusobnim ogledanjima, Sevastova je ipak sada bolja teniserka. Samim tim očekujemo da pro]e dalje i to u dva seta. Ne verujemo da će biti previše drame, mada se kod žena to nikada ne zna.

MONFIS - BRAUN TB DA, KVOTA 1,90

Kakav će ovo duel biti! Dva najatraktivnija tenisera na svetu jedan naspram drugog. Istina, i jedan i drugi nisu u bogzna kakvoj formi. Ovaj meč smo svakako izdvojili više zbog atraktivnosti, ali za klađenje preporučujemo pobedu Monfisa.

BUŠAR - OZAKI KI 1, KVOTA 1,25 

Možda i najlepša tensierka današnjice, Dženi Bušar se mučila mesecima sa formom, ali se čini da se vratila. Koliko-toliko, ali dovolljno da pobedi Rizu Osaki. Mada, Japanka je nezgodna, uporna, može ovaj duel da potraje.

NIŠIKORI - KOKINAKIS UG1S 9-, KVOTA 1,50 

Japanac je već godinama pri vrhu, ali nikako da napravi taj sudbonosni korak napred. Teško da će ga ikada i napraviti, ali je zato za sve igrače slabijeplasirane od njega tata-mata. Australijanac je veliki talenat, ali još nije dovoljno zreo da se nosi sa najboljima na najvećim turnirima.

PLIŠKOVA - PAKE VG 1, KVOTA 2,30

Čehinja je jedan od najboljih tensierki sveta, zapravo nakon Serene Vilijams trenutno nema kvalitetnije. Problem sa Kristinom u Parizu je to što očajno igra na šljaci, tako da ne možemo očekivati da se probije daleko, ali u početnim rundama možemo da očekujemo njene pobede. Verujemo ipak da joj neće biti lako protiv malo poznate domaće teniserke.

Od srpskih tenisera danas imamo samo predstavnike u dublu, a to su Viktor Troicki i Janko Tipsarević koji će u prvom kolu imati veoma jake protivnike, Džejmija Marija i Bruna Soareša, pete nositelje u Parizu i jedne od glavnih favorita za titulu.

KOMPLETAN RASPORED 3. DANA

(foto: Action Images)


tagovi

Rolan GarosGael MonfisFrancuskaEženi BušarEndi Mari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara