"Rigober Song iz igračkih dana"
"Rigober Song iz igračkih dana"

Rigober Song: Ja sam čudo! (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.12.16. | 10:25

Kamerunski as se pre 10 dana probudio iz dvomesečne kome i već je na putu oporavka od dvostrukog srčanog udara

Rigober Song iz igračkih danaRigober Song (40), živa legenda kamerunskog fudbala živ je i zdrav! Koma, u kojoj je bio od oktobra do pre 10 dana, već je stvar prošlosti i bivši as Liverpula, Meca, Vest Hema (...) nalazi se u Parizu na putu oporavka. I to uz širok osmeh. Ali bez legendarnih dredova i jedno desetak kilograma lakši.

"Ja sam čudo!", raspoložen je bio Song u razgovoru sa novinarom francuskog Lekipa, "Mnogo mi je bolje. Kada sam se probudio iz kome imao sam samo 60 kg. Sada pokušavam da nadoknadim propušteno, pa jedem kao oluja. Čak jedem i čokoladice noću. Već sam se povratio, rehabilitacije je uspela. Zato sada želim da pomognem i drugima kojima se ovo dogodilo što i meni. Hoću da im ukažem da je čudo moguće, pošto sam ga lipno doživeo."

Izabrane vesti

 

Dramatičlni momenti moždanog udara nisu mu izbledeli iz sećanja:
"Ležao sam na sofi moje kuće u Jaundeu, a onda sam se osetio čudno. Kao neki nalet slabosti. Srećom sam ostavio vrata otvorena, pošto sam očekivao posetu. Da su mi vrata bila zatvorena, sada ne bismo pričali..."

Song je u bolnici u francuskoj prestonici konstatno okružen porodicom i najbližim prijateljima (obišao ga je čak i legendarni Rože Mila), a podršku mu je pružio i kamerunski narod, dok je vlada ove afričke države čak i finansijski pomogla sa nešto preko 70.000 evra.

(foto: Action Images)


tagovi

KamerunLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara