"Jovan Karanović (PR kluba), Davor Ristović, Branislav Đurđević i Filip Sunturlić"
"Jovan Karanović (PR kluba), Davor Ristović, Branislav Đurđević i Filip Sunturlić"

Ristović: Prodajemo najjeftinije sezonske karte od svih timova u Evroligi (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.13. | 12:45

Kao što je već poznato, prvenstvo kupovine sezonskih ulaznica imaće vlasnici iz prošle sezone. Naime, oni će imati dva dana (6. i 7. oktobar) da obnove svoje sezonske ulaznice, a ako to ne budu učinili one će biti puštene u slobodnu prodaju

Jovan Karanović (PR kluba), Davor Ristović, Branislav Đurđević i Filip SunturlićPovodom informacije koja se u petak popodne pojavila u medijima, a vezana je za prodaju sezonskih karata, rukovodstvo KK Crvena zvezda održalo je konferenciju za medije na kojoj su pojašnjene sve nejasnoće vezane za distribuciju istih.
"Hteo bih da se vratim dva koraka unazad, na sezonu 2011/2012, kada je Crvena zvezda igrala samo ABA ligu. Tada je rukovodstvo kluba izašlo sa vrlo pristupačnom cenom sezonskih karata za ovo podnevlje. Ako se sećate, bilo je 1.000 dinara. Naredne sezone Zvezda je igrala ABA ligu, Evrokup i domaće prvenstvo, pa je s tim cena godišnjih ulaznica bila 3.500 dinara. Ove sezone navijači će za sezonsko mesto na tribinama morati da izdvoje 11.300 dinara, što je najjeftinija cena od svih timova učesnika Evrolige. Za sve navijače Crvene zvezde nudimo posebnu pogodnost, jer će pored Pionira utakmice kluba moći da prate i u Kombank Areni", rekao je Ristović

Novinarima se potom obratio i predsednik Skupštine Branislav Đurđević.
"Posle niza sastanaka u klubu rukovodstvo je jednoglasno stalo iza odluke da više ne postoji opcija davanja besplatnih karata. Nažalost, to je jedna loša vest za sve navijače, posebno u vremenu u kakvom živomo. Međutim, klub je dobio jasne instrukcije Evrolige o načinu punjenja budžeta, a jedan od načina jeste preko prodaje ulaznica. Ovo je jedan od način da klub stane na zdrave noge. Želimo maksimalno da profesionalizujemo Crvenu zvezdu, jer će tako klub normalno funkcionisati. Evroliga od nas traži da sve utakmice prebacimo u Arenu, iz bezbednosnih razloga", rekao je Đurđević, a potom nastavio: 
"Kao što već znate, Crvena zvezda će dve utakmice Evrolige odigrati u Areni. U pitanju su susreti sa Lokomotivom i Laboral Kućom. Mi smo imali veliku želju da sve utakmice ove sezone igramo u Areni, ali zbog već unapred poznatog rasporeda koncerata i drugih dešavanja to nije moguće. Ipak, mi ćemo se maksimalno potruditi da sve utakmice u 2014. godini odigramo u toj dvorani, i u ABA ligi i u, nadamo se, drugom krugu Evrolige".

Izabrane vesti

Kao što je već poznato, prvenstvo kupovine sezonskih ulaznica imaće vlasnici iz prošle sezone. Naime, oni će imati dva dana (6. i 7. oktobar) da obnove svoje sezonske ulaznice, a ako to ne budu učinili one će biti puštene u slobodnu prodaju. Sve informacije možete pogledati na ovom LINKU.

Za kraj, na poleđini sezonskih karata imaćete na uvid tačno koji se sektor u Pioniru poklapa sa sektorom u Areni, a mi vam predstavljamo šeme.

Šema iz PioniraŠema Arene


tagovi

FK Crvena zvezdaDavor RistovićJadranska ligaKK Crvena zvezdaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara