Roberto Karlos Mario Gomez, Inter i Srbin - u čemu je caka?

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.06.18. | 08:45

I sve to u Indoneziji

Mnogo je bilo frke uoči ove sezone indonežanske prve lige, pošto je glavni sponzor takmičenja digao sidro. Moćna kompanija Traveloka, koja posluje u oblasti elektronske trgovine (avionske karte i hoteli), zastupljena na područjima Indonezije, Malezije, Tajlanda, Filipina, Vijetnama i Singapura, iz nepoznatih razloga prestala je sa sponzorisanjem Lige 1. Ovo je izazvalo frku među tamošnjim glavešinama, ali i klubovima, no funkcioneri takmičenja ugasili su "požar" tvrdnjama da je pun vagon sponzora koji žele da preuzmu mesto Traveloke, što se ispostavilo kao istina, jer je Traveloku nasledila firma Bukalapan koja se bavi onlajn trgovinom. GO-JEK (transport, dostava, finansije) nastavila je da bude sponzor Lige 1 drugu godinu zaredom.

A sad malo o fudbalu...

Izabrane vesti

Na otvaranju 13. kola koplja ukrštaju PSMS Medan i Persib (16.00). PSMS Medan je prošle sezone izborio plasman u prvu ligu, oduševio na tamošnjem Prezident kupu i jednostavno nema šta izgubi ove takmičarske godine. Medan ima mnogo mladih igrača, a oni stariji - kažu stručnjaci - daleko su od prvoligaškog nivoa. Ipak, trener Đađang Nurđaman poznat je kao vrstan taktičar za tamošnje uslove i očekuje se da insistiranjem na taktičkoj disciplini prikrije nedostatatke svog tima. Možda PSMS Medan nema kvalitet, ali su jaki kao tim. Igraju brzo, čvrsto, često prete iz kontre. Za razliku od Persib Bandunga u kojem je pritisak ogroman, u Medanu ne postoji ništa slično, što može da bude samo produktivno po Nurđamana. Persib je pre nekoliko meseci ostvario partnerstvo sa milanskim Interom. Trener ovog tima je Argentinac Roberto Karlos Mario Gomez, koji je od 1999. do 2003. godine radio kao pomoćnik Ektora Kupera na klupi Valensije i Nerazura. Boje Persiba brani i srpski internacionalac Bojan Mališić, nekadašnji defanzivac Radničkog iz Kragujevca, Rada i Javora.

Ove dve ekipe imaju isti broj bodova, trenutno je Persib 11. zbog bolje gol-razlike. Ono što odmah upada u oči jeste da Medan rastura kod kuće - bar u poslednje vreme - dok Persib ne zna gde bije na strani. Medan je vezao pet pobeda na svom bunjištu, od čega tri sa najmanje dva postignuta gola, a na isto toliko nije vadio loptu iz mreže. Fudbaleri Persiba verovatno su zaboravili kada su poslednji put slavili u gostima. Bilo je to četvrtog septembra prošle godine. Od tada uglavnom porazi i poneki remi. Medan je slavio na dva prethodna okršaja sa Persibom kada je bio domaćin. I ovoga puta miriše na keca...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 16:00 4781 IDN 1 PSMS Medan - Persib ki 1 1,90
Ukupna kvota1,90

INDONEZIJA 1 - 13. KOLO:

Utorak

16.00: (1,70) PSMS Medan (3,80) Persib (3,80)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Action Images


tagovi

Indonezija 1sportsko klađenjePSMS MedanPersib

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara