""
""

Roma dovodi najskuplje pojačanje u istoriji Stouka: Plaća ga 12.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.17. | 09:10

Posle samo godinu i po vezista se sprema za odlazak iz Engleske

Kad je dolazio srušio je rekord kluba. Sad taj isti klub želi da mu što pre vidi leđa. I da izvadi koliko god je novca moguće. Nije se Đaneli Imbula naigrao u dresu Stouka, srazmerno minutaži nije ni opravdao očekivanja, pa je na pomolu njegov odlazak iz Premijer lige posle samo godinu i po dana.

Za najskuplje pojačanje Potersa u istoriji, koga je Mark Hjuz doveo iz Porta za 24.000.000 evra, interesovanje je pokazala Roma. Prema informacijama engleskog Telegrafa, rimski velikan je već uspostavio kontakte sa rukovodiocima Stouka i zasad postoji dobra volja za saradnjom. Stouk je na Imbilina leđa okačio cenu od 12.000.000 evra i to je za Vučicu dostupno, pa će se nekadašnji fudbaler Marselja na leto najverovatnije preseliti na Olimpiko.

Izabrane vesti

I to posle samo devet utakmica koje je ove sezone počeo za Stouk u Premijer ligi. Očekivalo se više od najskupljeg pojačanja u istoriji. A Đaneli Imbula se baš muči na Ostrvu. Nije bio starter još od 27. decembra kad je njegova ekipa poražena od Liverpula. Poslednja tri meča nije bio ni u protokolu. Jasan signal za rastanak sa zadnjim veznim. Iako mu ugovor ističe tek leta 2021.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đaneli ImbulaEngleskaEvropaItalijaPremijer ligaRomaSerija AStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara