""
""

Roma kupila Adema Ljajića! Transfer vredan deset miliona evra, godišnja plata 1,8 miliona

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.13. | 14:52

Rimljani se dogovorili sa Fjorentinom, u posao uključeni razni bonusi i premije, mladi vezista menja Erika Lamelu

Oldazi Erik Lamela – stiže Adem Ljajić! Čelnici Rome dogovorili su se sa kolegama iz Fjorentine o transferu mladog veziste na Olimpiko, a očekuje se da do kraja dana igrač prođe lekarske preglede i potpiše ugovor, čime bi se jedna od dužih transfer saga ovog leta završila dolaskom srpskog internacionalca u Rim.

Predsednik Ljubičastih Andrea dela Vale je naglasio da će bivši prvotimac Partizana do kraja prelaznog roka sigurno napustiti Firencu, pošto nije prihvatio ponudu o produžetku ugovora koji mu ističe narednog juna, pa je ovo poslednji trenutak da klub zaradi na ime obeštećenja.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Gazeta delo Sporta, Fjorentina će dobiti deset miliona evra, iako je tražila tri više, međutim, dobiće umesto toga razne bonuse i premije u zavisnosti od toga koliko Adem bude igrao, golova davao ili trofeja osvojio. U ovom poslu sjajno je prošao i Ljajić, godišnje će zarađivati oko 1,8 miliona evra i u ekipi Rudija Garsije trebalo bi da zameni Erika Lamelu, koji odlazi u Totenhem. Bude li sve kako javljaju mediji u Italiji, izlazna klauzula za novog saigrača Frančeska Totija iznosiće 15 miliona evra.

Iako je Milan dugo vodio trku, čak se spekulisalo da je Novopazarac potpisao predugovor sa Rosonerima (hteli su ga još Everton i Atletiko Madrid), on će se pridružiti čoporu Vučice, posle četiri godine provedene u Fjorentini, za koju je odigrao 87 takmičarskih utakmica i postigao 16 golova, a posebno je eksplodirao minule sezone kad je u mreže protivnika ispalio 12 preciznih hitaca.

Evo nekih od njih...

(FOTO: Action images)


tagovi

Adem LjajićEvropaFjorentinaItalijaRomaSerija ASrbijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara