""
""

Ronaldinjo našao novi klub: Raskida sa Meksikancima i seli se u Angolu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 20:48

A tamo će ga od juna trenirati Ljubomir Ristovski

Posle Evrope, Južne i Srednje Amerike, izgleda da je došlo vreme da se nekada najbolji fudbaler sveta preseli u - Afriku. Kako prenose mediji širom planete, slavni Brazilac Ronaldinjo Gaučo nalazi se korak do dogovora sa Kabuskorpom iz Angole.

Predsednik tog kluba tvrdi da je u kontaktu sa bivšim asom Barselone i da ga, posle početne najave, sad samo korak deli do senzacionalnog transfera. Drugog otkako je glavnokomandujući u pomenutom klubu, pošto je 2012. uspeo da dogovori saradnju i sa Rivaldom.
Ronaldinjo će od juna sigurno igrati za nas. Pregovori su u završnoj fazi, dogovramo se o detaljima. Brazilac će prvo da raskine ugovor sa svojim sadašnjim klubom, meksičkim Keretarom, a onda će na leto doći kod nas. Želim ga, jer će doneti kvalitet našoj ekipi“, pohvalio se posredstvom državne televizije Kangamba Beto, predsednik Kabuskorpa.

Izabrane vesti

Posebno je interesantna činjenica da na klupi ovog kluba sedi srpski stručnjak Ljubomir Ristovski, bivši trener novosadskog Proletera, Vojvodine, Spartaka, Smedereva i Novog Pazara, koji je tokom igračke karijere bio član nekoliko portugalski klubova. Otuda i veza za Angolom, nekadašnjom portugalskom kolonijom, uz napomenu da je Kabuskorp 2013. bio prvak države, a prošle godine pobednik tamošnjeg Superkupa.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ronaldinjomeđunarodni fudbalLjubomir RistovskiKereteroKabuskorpAngola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara