""
""

Ronaldinjo nije doživeo takvo poniženje kao sinoć od Vučetića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.15. | 09:51

Brazilski as nije želeo ni da sačeka kraj utakmice već je napustio stadion

Nekada je imao fudbalsku planetu pod nogama, a danas je dočekao da ga trener menja pre poluvremena utakmice. Brazilski as Ronaldinjo je sinoć doživeo poniženje kakvo nije mogao ni da zamisli, a vrlo verovatno je i završio karijeru u meksičkom Keretaru.

Izabrane vesti

Ronaldinjo je pobeseneo jer ga je Keretarov trener Viktor Vučetić zamenio u 41. minutu utakmice. Keretaro je u prvom meču polufinala plej-ofa meksičkog prvenstva gostovao Pačuki i posle 39. minuta je bilo 2:0 za domaći tim, da bi dva minuta kasnije situacija za Keretaro postala još teža jer je štoper Osorio dobio crveni karton.

Trener Keretara Viktor Vučetić je rešio da napravi izmenu kako bi zakrpio rupu u odbrani, ali je povukao iznenađujući potez odlukom da žrtvuje prvu zvezdu Ronaldinja. Brazilski as je verovatno kipteo od besa, nije želeo ni da ode do klupe Keretara i pozdravi se sa trenerom i saigračima, već je automatski produžio u tunel i svlačionicu.

Prema rečima svedoka u svalčionici Keretara je na poluvremenu došlo do velike svađe Ronaldinja i Vučetića koji su odranije u lošim odnosima.Brazilski fudbaler nije hteo ni da sačeka kraj utakmice već je napustio stadion i time verovatno stavio tačku na karijeru u Meksiku.   

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor Manuel VučetićRonaldinjoMeksikomeđunarodni fudbalKeretaroJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara