"Ronaldo"
"Ronaldo"

Ronaldo se poigrao sa Andorom: Četiri gola, dva za prva tri minuta! Farani tukli Letonce u gostima! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.10.16. | 22:41

Vedeta Reala vodila šampiona Evrope do trijumfa od 6:0 (3:0), Farska Ostrva na drugom mestu u grupi B

RonaldoŠampion Evrope je konačno zaigrao šampionski! A šifra je Kristijano Ronaldo. Vedeta Real Madrida je postigla četiri gola, od toga dva u prva tri minuta u pobedi nad Andorom od 6:0 (3:0), pa je tako u preostalih 87 minuta igrano bez rezultatske neizvesnosti.

Posle poraza u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo od Švajcarske ovo će mnogo značiti ekipi koju vodi Fernando Santos. Ronaldo je ponovo bio onaj pravi, onaj kog ni najbolji štoperi sveta ne mogu da zaustave, a kamoli slabašni defanzivci reprezentacije Andore. Ovo je bio njegov 42. het-trik u karijeri.

Izabrane vesti

Gosti su čak u drugom poluvremenu ostali bez dva igrača koji su dobili crvene kartone, ali je Portugalija ispala fer i nije previše zapinjala pri rezultatu 5:0 pa je viđen još gol Silve do kraja susreta.

Sa ovim trijumfom Portugalija se malo izvukla, ali činjenica da će biti iza Farskih Ostrva na tabeli neće previše pomoći da se podigne samopouzdanje.

Farska Ostrva su nadigrala Letoniju u gostima! I to ubedljivo - 2:0 (1:0). Strelci su bili Natesrtad u 19. i Edmundson u 70. minutu. Pa onda recite da danas ne igraju svi fudbal... Ovo je druga pobeda Farana ove godine, i druga na strani. Pre Letonije u martu je stradao Lihtenštajn rezultatom 3:2. 

Kako li se samo osećaju navijači Letonije... Letonci su u prvom kolu dobili Andoru, ali će ih ovo obliti poput hladnog tuša.

Veoma zanimljiv meč viđen je i u Mađarskoj gde su naše severne komšije dočekale Švajcarsku u porazu 2:3 (0:0). U prvom poluvremenu nije imalo šta da se vidi od fudbala, ali je u drugom sve eksplodiralo.

Dva puta su gosti dolazili u prednost preko Seferovića i Rodrigeza, ali je devetka domaćina Salaj dva puta vadio kestenje iz vatre i donosio izjednačenje Mađarima. Ali, kada je izašao iz igre usledio je nokaut. Štoker je dva minuta po ulasku u igru lepo dočekao loptu i savladao Gulačija za nova tri boda.

Posle ovog kola na čelu tabele je Švajcarska sa šest bodova, Farska Ostrva imaju četiri boda, Portugalija je treća sa tri boda koliko ima i Letonija. Mađarska ima jedan, Andora je na nuli.

KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO

Grupa B

Portugalija - Andora 6:0 (3:0)
/Ronaldo 2, 4, 47, 68, Kanselo 44, Silva 86/

Mađarska - Švajcarska 2:3 (0:0)
/Salaj 53, 72 - Seferović 51, Rodrigez 67, Štoker 90/

Letonija - Farska Ostrva 0:2 (0:1)
/Natestad 19, Edmundson 70/

(FOTO:Action images)


tagovi

SP 2018reprezentativni fudbalPortugalMundijal 2018Kristijano RonaldoFarska OstrvaEvropaAndora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara