""
""

Ronaldo zna da nije najbolji, nagrada Riberiju ili Mesiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.08.13. | 16:25

Prvotimac Real Madida ostao u Španiji kako bi igrao prijateljski meč sa Deporitvom, dok predsednik Bajerna kaže da bi priznanje trebalo da dobije Francuz

 

Kristijano Ronaldo neće prisustovati dodeli nagrade za najboljeg igrača Evrope u izboru UEFA koje se odrzava u Monte Karlu, jer, navodno, želi da igra prijateljski meč sa Deportivom.

Izabrane vesti

Prvotimac Real Madrida je u užem izboru za nagradu, zajedno sa napadačem Barselone Lionelom Mesijem i vezistom Bajerna Frankom Riberijem, ali je izgleda shvatio da neće dobiti nagradu, pa je kao prioritet postavio potpuno nevažni susret sa ekipom iz La Korunje, na kome će braniti Iker Kasiljas, a koja se organizuje kako bi se prikupio novac za Deportivo koji ima finansijske probleme zbog dugovanja prema nekadašnjim igračima.

Ronaldo je i prošle godine bio nezadovoljan, jer je nagrada za najboljeg igrača Evrope pripala Andresu Inijesti.

S druge strane, predsednik Bajerna Uli Henes rekao je da je Frank Riberi u ovom trenutku bolji fudbaler i od Mesija i Ronalda.
"Ne vidim nijedan razlog da ovaj trofej ne dobije Riberi. On je jedini pobednik. Mesi i Barselona su ubedljivo izgubili od Bajerna u polufinalu Lige šampiona prošle sezone. Ronaldo čak nije ni rival Riberiju. Ako Riberi ne dobije nagradu, to će biti politička odluka", kazao je Henes domaćim medijima.

Riberi je prošle sezone sa Bajernom osvojio Ligu šampiona, Bundesligu i Kup Nemačke i na 43 utakmice postigao 11 golova.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaFrancuskaFrank RiberiKristijano RonaldoLionel MesiNemackaPortugalPrimeraReal MadridŠpanijaUEFA nagrada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara