Rosić dogovorio pozajmicu, čeka se zeleno svetlo Brage

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.11.18. | 11:09

Srpski štoper želi minutažu

Bivši fudbaler Vojvodine, Lazar Rosić će u januaru najverovatnije promeniti klub. Srbin nije u prvom planu u Bragi i čeka zeleno svetlo kluba sa Munisipala da pređe na pozajmicu u Nasional. Portugalski mediji pišu da je to vrlo realna opcija.

Rosić ove sezone nije odigrao nijedan meč za Bragu i jasno je da trener Abel Fereira ne računa ozbiljno na njega. U prošloj sezni je imao problema sa povredama i kada je bio zdrav, nalazio se na granici između prve postave i klupe. Međutim, od letos nije u fokusu trenera.

Izabrane vesti

Tada ga je zvao Nasional sa Madeire, ali se povreda isprečila za realizaciju posla. Sada je Rosić zdrav, a Nasional je opet zainteresovan.
„Nasionalov predsednik Rui Alveš me je zvao i pitao za mogućnost da Rosić pređe u Nasional na pozajmicu. Igrač se složio sa ponudom jer želi da ostane u Portugaliji i sada samo čekamo na zeleno svetlo od Brage. Mislim da ni to neće biti problem jer trener ne računa na njega“, rekao je Rosićev menadžer Saša Simić.

Rosić je došao u Bragu iz Vojvodine pre nešto više od dve godine u transferu teškom 750.000 evra, a ima ugovor do leta 2021 godine.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Lazar Rosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara