""
""

Runi se izvinio golmanu Prestona zbog simuliranja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.02.15. | 11:50

Velika frka se digla na ostrvu zbog penala koji je dosuđen u korist Junajteda

Duel FA kupa između Prestona i Mančester junajteda podigao je mnogo prašine. Đavoli su pobedili sa 3:1, a treći pogodak postigao je Vejn Runi sa bele tačke, ali posle sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca. Runi je utrčao u kazneni prostor, prošao golmana a zatim pao posle klizećeg starta golmana Torstena Stakmana. Sudija je to okarakterisao kao penal.
Runi mi je rekao: izvini, bila je to dobra đansa za mene da dobijem penal, morao sam da je iskoristim“, rekao je golman Prestona i dodao „ Jasno je, to nije bio penal. Da se nešto slično dogodilo ispred gola junajteda sudija ne bi isto postupio, siguran sam u to“, kaže Stakman.

Ova situacija donela je dosta polemika na ostrvu. Roj Hodžson i Fil Nevil držali su se teze da je Runi morao da padne zbog inercije, i da je verovatno postojao mali kontakt.

Izabrane vesti

Zanimljivo je i to da je trener Prestona Sajmon Grajson istakao da veruje da je sudija valjano postupio i da nije bilo simuliranja.
Mislim da nije bilo kontakta, ali takođe smatram i da nije bilo simuliranja. Jednostavno usled brze kretnje došlo je do pada i to je prirodno“, kaže trener Prestona.

Što bi omiljena komentatorska fraza rekla - pogledajte pa procenite sami.

(FOTO: Action images)


tagovi

Preston Nort EndPrestonEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara