""
""

Ruska "turbo" Premijer liga: Najboljih 11 jaki kao stena, Eremenko bolji od Hulka!

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.06.15. | 17:50

Za najboljeg trenera Premijer lige za prošlu sezonu apsolutno zasluženo proglašen je strateg Zenita Andre Vilas-Boas

Ruska fudbalska federacija izabrala je najbolji tim u prošloj sezoni, a iznad svih našao se fenomenalni vezista CSKA iz Moskve Roman Eremenko, koji je glasovima fudbalskih stručnjaka, novinara i ljubitelja fudbala, nadmašio Zenitove asove Hulka i Garaja, kao i zvezdu dinama iz Moskve Matjea Valbuenu.

Izabrane vesti

Ipak, između njih se iznenađujuće našao ofanzivni vezista Spartaka Kinsi Promes, koji je zaista bio jedina svetla tačka posrnulog moskovskog velikana, ali je druga pozicija na takozvanoj "MVP" listi čini se malo previsoka, s obzirom na razočaravajući plasman Spartaka u ovoj sezoni. Treće mesto pripalo je Hulku, koji je konačno poneo epitet najboljeg strelca prvenstva.

Za najboljeg trenera Premijer lige za prošlu sezonu apsolutno zasluženo proglašen je strateg Zenita Andre Vilas-Boas.

Srpski reprezentativac Zoran Tošić izabran je za najboljeg igrača juna, ali to nije bilo dovoljno da se nađe u idealnom timu tek završene sezone.

U fomaciji 4-5-1 svoje pozicije je zauzelo 11 igrača iz sedam raličitih klubova, a to su: Andrej Dikan (Krasnodar) - Igor Smolnikov (Zenit), Ezekijel Garaj (Zenit), Pablo Fontaneljo (Ural), Elimr Nabiulin (Rubin) - Kinsi Promes (Spartak), Maurisio Pereira (Krasnodar), Birbas Natho (CSKA), Roman Eremenko (CSKA), Matje Valbuena (Dinamo) - Hulk (Zenit).

(FOTO: Action images)


tagovi

UralSpartak MoskvaRusijaRubin KazanjRoman EremenkoPremijer ligaMatje ValbuenaKrasnodarHulkEvropaDinamo Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara