""
""

Sa Brda se vidi plej-of! Jevtić i Ožegović okrenuli Javor

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.02.17. | 18:53

Čukarički posle preokreta u drugom poluvremenu porazio Ivanjičane (2:1) na debiju Nenada Lalatovića

Era Nenada Lalatovića na klupi Čukaričkog počela je trijumfalno. Na Banovom Brdu u zanimljivom okršaju prvog prolećnog kola Brđani su posle sjajnog preokreta u drugom poluvremenu porazili Javor sa 2:1 (0:1) i krenuli ka sredini tabele, osmom mestu koje na kraju donosi plasman u plej-of.

Izabrane vesti

Očajno je Čukarički odigrao prvo poluvreme, sjajno drugo, a ovom pobedom prekinuli su seriju od tri vezana poraza s kraja jesenje polusezone. Gosti iz Ivanjice iznenadili su Beograđane, a posle lepe akcije u 35. minutu i asistencije iskusnog Ivana Cvetkovića, makedonski defanzivac Aleksa Amanović je sa svega pet metara glavom šokirao domaćina.

Nisu se do odlaska na odmor Brđani oporavili od šoka, ali su u nastavku zaista promenili fizionomiju na terenu. Za to je u velikoj meri zaslužna i izmena koju je napravio trener Lalatović kada je na teren poslao iskusnog napadača Aleksandra Jevtića koji je s asistencijom i golom omogućio trijumf Brđanima.

Najpre je u 63. minutu nekadašnjni napadač OFK Beograda i Crvene zvezde sjajno kreirao kontranapad, poslužio Ognjena Ožegovića koji je poravnao rezultat, a u dvadesetak minuta kasnije upravo Jevtić je na pas Kajevića doneo trijumf Čaukaričkom i neopisivo slavlje na Banovom Brdu. Posle ovog trijumfa Čukarički je na 11. mestu sa 23 boda (sedam manje od osme pozicije i plej-ofa), dok je Javor šesti sa 32 poena.

SUPERLIGA - 22. KOLO:

Mladost Lučani - Radnički Niš 1:0 (0:0)
/Bojović 79pen/

Subota:
Borac Čačak - Bačka 1:0 (0:0)
/Jovanović 67/

Napredak - Voždovac 0:0

Crvena zvezda - Novi Pazar 2:0 (1:0)
/Plavšić 40, Petković 81/

Čukarički - Javor 2:1 (0:1)
/Ožegović 63, Jevtić 82 - Amanović 35/

Nedelja:
14.00 Metalac - Radik
14.00 Spartak Ždrepčeva krv - Vojvodina
14.00 Rad - Partizan

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar JevtićČukaričkiJavorOgnjen OžegovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara