"Krznarić"
"Krznarić"

Sa Medenog meseca na pripreme Mladosti

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.06.16. | 18:17

Pošto je stao na "ludi kamen" Nemanja Krznarić imao produženi odmor, ali se već danas priključio pripremama Lučanaca

Krznarić

Kapiten lučanske Mladosti Nemanja Krznarić nedavno se venčao sa lepšom polovinom Jelenom i upravo se danas vraća iz turske Antalije gde nije boravio na pripremama kluba već na Medenom mesecu.

Izabrane vesti

Pauzu u toku putovanja, čuvara mreže Mladosti, iskoristili smo za kraći razgovor jer je superligaš iz Lučana počeo pripreme za novu sezonu.
"Ekipa je startovala sa pripremama još 15. juna, ali sam od trenera Neška Milovanovića dobio produžen odmor. Već danas se priključujem saigračima u teretani za mali relaks. Tim, inače, radi u Guči jer se naši tereni renoviraju, radi se i jedan sa veštačkom travom. Posle toga idemo na Zlatibor na kome ćemo boraviti tri sedmice. Sad znam da ćemo igrati sa Kruševljanima, Čajetinom, ukupno devet prijateljskih utakmica".

Već sedam sezona uspešno čuvate mrežu Mladosti?
"Dobro mi je u Lučanima, uvek imamo najviše ambicije, pa tako i za novu sezonu. To pokazuju i dosadašnja pojačanja koja su angažovana. Stigli su Odita, Milošević, Radivojević, Pejović i Andrić. Nadam se da ovde nije kraj novajlijama i da ćemo jači, bolji i spremniji dočekati novu Superligu", zaključio je Nemanja Krznarić.

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: MN press)


tagovi

SuperligaSrbijaNemanja KrznarićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara