""
""

Sa ovim golmanom nešto nije u redu: Ili ne vidi ili se plaši lopte! Primio najsmešniji gol sezone, ali NIJE mu prvi put (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.04.16. | 20:10

Deluje nestvarno kad se posetite šta je sve Marko Bizo branio Luisu Suarezu

Još je rano da se svode računi, međutim, kad za to bude došlo vreme, Marko Bizo konkurisaće za najgluplji potez ove sezone. Ne samo u Belgiji. Golman Genka napravio je ogroman propust na završnom meču prvog kola plej-ofa za titulu u Pro ligi i direktno pomogao Anderlehtu da na svom Konstant van den Štoku osvoji tri boda - 1:0.

U 65. minutu, pokušao je da uhvati loptu posle, neizgled, bezazlenog centaršuta Denisa Preta. Nije uspeo. Ona mu je iskliznula iz rukavica, pa se izmigoljila kao od stranog tela i skliznula u mrežu, za pobedu kluba iz Brisela.

Izabrane vesti

I za njegove nemirne snove. Mada, izgleda da Marko Bizo ima problema sa tim dugim loptama, ubacivanjem sa strane. O tome svedoči greška iz 16. avgusta 2014. godine, kad je protiv Kortrajka na isti način kao i večeras ispustio loptu i praktično postigao autogol.

Reklo bi se da nešto nije u redu, ali ovaj golman iza sebe ima staž u mlađim kategorijama Ajaksa (doduše, nikad nije debitovao za prvi tim), a uz to je na treninzima prvog tima branio zicere Luisu Suarezu.

Pogledajte.

I onda ovako pogreši... Da čovek na poveruje. U Anderlehtu su spremno dočekali njegov poklon, zgrabili tri boda, iako su imali prilika i ranije da reše pitanje pobednika. Naš Filip Đuričić igrao je do 72. minuta.

Poredak na tabeli: Klub Briž 35 bodova, Anderleht 31, Gent 31, Ostende 25, Genk 24, Zulte Varegem 23.

PRO LIGA, PLEJ-OF ZA TITULU

Prvo kolo

Petak:

Gent - Zulte Varegem 1:1 (0:1)
/Kums 57 - Leže 35/

Subota:

Ostende - Klub Briž 0:1 (0:1)
/Godo 14ag/

Nedelja:

Anderleht - Genk 1:0 (0:0)
/Bizo 65 ag/

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!


tagovi

Župiler Pro ligaMarko BizoGenkEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara