""
""

SA PINTO NAPRAVIO REZ: Omladinci će igrati protiv Vojvodine!

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.05.13. | 10:27

Naravno, uz podršku nekoliko “prvotimaca“ , piše dnevni sportski list "Sport"

 

Posle poraza od Slobode na Marakani je nastao pravi metež. Navijači su zasuli svoje ljubimce petardama i bakljama, na krajnje uvredljiv način im stavili do znanja da je “ljubav“ pukla, igrači su pognutih glava napustili teren, potom i stadion. Rikardo Sa Pinto je posle utakmice imao šta da kaže na račun igrača, uputio izvinjenje navijačima jer “ovaj tim Zvezde nema šampionski kvalitet" i rešio da napravi rez, pa je zbog toga odlučio da priliku pruži omladincima. 

Izabrane vesti

Tako za utakmicu sa Vojvodinom, starim dužnikom još iz prvog dela sezone, neće konkurisati: Bajković, Mikić, Pantić, Petković, Mladenović, Milivojević, Kadu, Kasalica, Dauda, Mudrinski i Garido, piše dnevni sportski list "Sport".

Priliku da pokažu šta znaju imaće Vesić, Vešović, Ožegović, Savićević, Asamoa, Mihajlović i momci iz Omladinske škole.

Jasno je k'o dan da se Zvezda nalazi u nikad težoj poziciji, jer i eventualni plasman u Evropu “visi o koncu“, a da li će “neki novi klinci“ doneti svežinu u igri posrnulog giganta saznaćemo vrlo brzo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Abiola DaudaAleksandar PantićBoban BajkovićFK Crvena zvezdaFilip KasalicaFilip MladenovićKaduLuis GaridoLuka MilivojevićMarko VešovićNatanijel AsamoaNikola MikićNikola PetkovićOgnjen Mudrinskiognjen ožegovićSrbijaSuperligaVukan Savićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara