"Đerdan Šaćiri"
"Đerdan Šaćiri"

Šaćiri se nadurio zbog minutaže na Alijanc areni, u red stali Liverpul, Junajted, Inter...

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.03.14. | 11:32

Ali ima li ko spreman da se isprsi za 20.000.000 evra?

Đerdan ŠaćiriNije lako izboriti se za svoje mesto pod suncem u velikom klubu, a Bajern je trenutno najveći na planeti. Posle dve godine na Alijanc areni shvatio je to i Đerdan Šaćiri, koji bi vrlo lako mogao da, nezadovoljan minutažom u Minhenu, promeni sredinu.
"Đerdanu je 22 godine. U tom uzrastu on mora da igra redovno, a to u Bajernu nije slučaj. Sačekaćemo leto, pa ćemo saslušati ponude klubova kakvi su Liverpul, Mančester junajted, Inter i drugi", rekao je za švajcarski Blik Šaćirijev brat i menadžer Erdin.

Naravno, ostaje pitanje da li je pominanje engleskih i italijanskih velikana samoreklamiranje ili realnost, ali ni ova druga opcija nije nemoguća, jer je Šaćiri svaki put kada je dobijao šansu demonstrirao veliki talenat. Ove sezone je za klup i reprezentaciju Švajcarske momak rođen u Gnjilanu odigrao 18 utakmica i postigao sedam golova uz četiri asistencije.

Izabrane vesti

Samo, pitanje je da li je neko spreman da izdvoji 20 miliona evra za njegov potpis? I da li bi Bajern, koji ga je iz Bazela doveo za 11.600.000, pustio za manje?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

NemackaEvropaĐerdan ŠaćiriBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara