""
""

SAGA SE NASTAVLJA! Slučaj „De Hea“ preuzima FIFA, Real ima dokaze da su papiri prošli u 23.59!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.15. | 09:11

Oba kluba rade na tome da transfer prođe, uprkos tome što je pijaca zatvorena...

Izabrane vesti

Ili bar svi mislimo da je propala?! Kako je rano jutros javio ugledni menadžer Giljem Balag, inače poslovično jako dobro upoznat u dešavanja na transfer pijaci - slučaj „De Hea“ danas preuzima FIFA, koja će pogledati kompletnu dostavljenu dokumentaciju i na kraju doneti konačnu odluku da li će transfer proći ili ne. 

Ovu priču potvrdio je i ugledni radio Kadena Ser, koji prenosi informacije sa stadiona Santjago Bernabeu - svi papiri bili su dostavljeni na adresu La Lige u 23.59, tačno minut pre zatvaranja transfer pijace! I za to postoje validni dokazi koje će Kraljevski klub predočiti čelnicima FIFA. 

Dok se engleski i španski mediji bave spekulacijama da je De Hein transfer miniran u poslednjem momentu, iz Madrida i Mančestera stižu potvrde da obe strane ulažu maksimalne napore kako bi transfer ipak prošao, uprkos tome što je tržište zatvoreno. 

Dok se čeka konačni rasplet najveće transfer sage ovog leta, treba istaći i to da je Kejlor Navas sinoć prošao medicinske preglede u Mančesteru i da se samo čekala direktiva iz španske prestonice kako bi čuvar mreže iz Kostarike postao Đavo. Ali na kraju je ostalo sve u rukama Svetske kuće fudbala.

Čekamo kao na iglama - da li će priča leta dobiti svoj srećan kraj?!

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015EvropaEngleskaDavid De Hea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara