Sakrivanje karata na Kipru

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.05.18. | 15:34

Apolon ostao bez titule, a danas igra sa AEK-om iz Larnake sa kojom za deset dana igra finale kupa

Tako blizu, a tako daleko. Snovi Apolona o osvajanju titule prvaka Kipra raspršili su se u paramparčad još u prošlom kolu porazom od direktnog konkurenta i "večitog" prvaka Afroditinog ostrva APOEL-a, a kada je tim iz Nikozije tokom jučerašnjeg dana slavio na gostovanju AEL-u neizvesnost je iščezla. Tim sa GSP stadiona tom pobedom u Limasolu nad AEL-om, inače gradskim rivalom Apolona, APOEL je osvojio 27. šampionski pehar.

To znači da je današnji okršaj Apolona sa AEK-om iz Larnake potpuno lišen rezultatskog značaja, jer Begunci su sigurno drugoplasirani, dok su gosti obezbedili mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ostaje da se vidi hoće li sa treće ili četvrte pozicije da okončaju sezonu.

Izabrane vesti

Mnogo je, verujte, važnije da znate da će se danas treneri oba tima potruditi da iskombinuju tim i sakriju karte pred finale kupa koje je na programu za deset dana. Protagonisti borbe za trofej najmasovnijeg takmičenja u zemlji su upravo Apolon i AEK, pa ne verujte slepo u Begunce, koji su zaista ostavili sjajan učinak u dosadašnjem toku sezone. Igranje na golove trebalo bi da bude praktičnije i sigurnije, a mi verujemo da će ih biti na obe strane, kao i da će se mreže zatresti makar tri puta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 5266 KIPPF Apollon Lim. - AEK Larnaca tgg gg3+ 2,15
Ukupna kvota2,15

KIPAR 1, PLEJ-OF - 35. KOLO

Subota
AEL Limasol - APOEL 1:2 (1:2)

Nedelja
17.00: (1,55) Anortozis (3,90) Omonija (5,60)
18.00: (1,50) Apolon (4,00) AEK Larnaka (6,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Apolon Limasolsportsko klađenjeAEK LarnakaKipar 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara