"Pit Sampras"
"Pit Sampras"

Sampras savetuje kladioce: Pare na Noleta!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 18:08

Pogrešio je za Nadala, nadamo se da neće i za najboljeg tenisera sveta

Pit SamprasNekada najbolji svetski teniser i jedan od najvećih igrača svih vremena Pit Sampras čvrsto veruje da je Novak Đoković apsolutni favorit za osvajanje Australijan opena.
"Obožavam Đokovića. On je toliko jak na tom terenu. Biće vrlo teško pobediti ga. Da sam kladilac, stavio bih pare na njega. Mislim da je osvojio ovaj turnir četiri puta, ide i na peti. Ipak igra predobro", istakao je veliki Sampras.

Međutim, s obzirom na to da je ova prognoza data pre prethodnog takmičarskog dana u Melburnu, mora se napomenuti da on i nije toliko dobar u predlozzima i tipovanju pošto je prognozirao finale između našeg majstora i Rafe Nadala, koji je ispao u četvrtfinalu od Tomaša Berdiha.
"Novak i Nadal će igrati finale. Kada je teško, u velikim mečevima, ova dvojica su najbolja. Nadal je i dalje u vrhu, iako je imao te povrede. Ne vidim da može da uspori. Sedeću i gledaću kako ova dvojica dolaze do finala", pogrešno je prognozirao nekada najbolji svetski teniser.

Izabrane vesti

Sami odlučite da li ćete poslušati jednu ovakvu veličinu kao što je Sampras, pošto je već napravio jednu grešku u tipovanju. Naravno, Novak je u mnogo boljoj formi od Rafe.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaŠpanijaRafael Nadalpredlozzi i tipovanjaPit SamprasNovak ĐokovićAustralijan openAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara