"Saša Ilić i Momčilo Vukotić"
"Saša Ilić i Momčilo Vukotić"

Saša, dobro došao na vrh

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.10.16. | 17:00

Kapiten Partizana u subotu izjednačava rekord star 32 godine

Saša Ilić i Momčilo VukotićVreme je za rekord. Najdugovečniji u Partizanovoj istoriji. Najpre za izjednačavanje, polovinom oktobra i rušenje.

Kapiten crno-belih Saša Ilić odigraće na prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a 791. meč za klub iz Humske 1 i po tome stati uz rame još jednoj legendi, Momčilu Vukotiću, koji je pre 32 godine postavio rekord po broju igara za Parni valjka.

Izabrane vesti

U svojoj poslednjoj sezoni profesionalne karijere Iliću se ukazala prilika da stigne upravo Vukotića, iskoristiće je već u subotu, kad s početkom od 19.30 Partizan ugosti sastav iz Soluna, predvođen nekadašnjim Sašinim saigračem s kraja prošlog i početka ovog veka, sada trenerom - Vladimirom Ivićem.

Uprava crno-belih postarala se da na dostojan način uveliča proboj Saše Ilić na vrh liste igrača sa najviše utakmica za klub. Pred početak duela sa PAOK-om kapitenu upravo Momčilo Vukotić uručiti kopačku izlivenu u bronzi, dok su rukovodioci spremili još nekoliko prigodnih poklona.

Ilić sa suprugom Tijanom, sinom Nikšom i VukotićemKompletna revija u Humskoj zamišljena je kao druženje zbratimljenih navijača dva crno-bela kluba, ali i ulazak Saše Ilića u društvo odbranih, uz napomenu da će na narednoj prvenstvenoj utakmici, protiv Voždovca, kapiten i zvanično postati fudbaler sa najviše utakmica u dresu Partizana (792).

Podsetimo, Saša Ilić je već vlasnik tri rekorda Partizana. Igrač je sa najviše golova u prvenstvu (129), ima i najviše mečeva u evropskim takmičenjima (105), najviše večitih derbija "u nogama" (27), međutim, ima i nešto što se ne meri brojkama. Poštovanje svojih i protivničkih navijača.

Uvek i svuda.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Momčilo VukotićFK PartizanSaša IlićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara