Saša Ilić predaje kapitensku traku!

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.18. | 12:57

Sjajan gest legendarnog kapitena Partizana

Kapiten Partizana Saša Ilić odlučio je da preda svoj dres i kapitensku traku, a sve to kao nastavak humanitarnih aukcija Humanitarne organizacije „Zajedno za život“. Sav prihod od prodaje dresa i trake kapitena crno-belih biće usmeren za operaciju vilice i lica velikom simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću.

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“, ovoga puta u saradnji sa FK Partizan, nastavlja akciju humanitarnih aukcija preko interneta, a svi navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed potpisanog dresa i kapitenske trake Saše Ilića.

Izabrane vesti

Svemu ovome još veću vrednost dodaje činjenica da je ovo možda poslednja sezona u kojoj Ilić, igrač s najviše odigranih utakmica u istoriji Partizana, predvodi tim sa terena u ulozi kapitena iako se još nije zvanično izjasnio o penzionisanju.
„Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam 12. igrač i vetar u leđa. Sada je došlo vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču, i da budemo tu za njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da sakupi potreban novac i što pre ode na operaciju“, naglasio je kapiten crno-belih.

Dres i kapitenska traka Saše Ilića biće na internet aukciji dostupnoj svima do nedelje uveče OVDE.

Sav prihod od prodaje namenjen je za operaciju velikom simpatizeru kluba iz Humske, Draganu Ganetu Pajiću. Dragan je rođen s teškim deformitetom lica, i dosad je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti 9.000 evra za još jednu operaciju vilice,lica i zuba koje su mu neophodne.

Pogledajte poziv Saleta Ilića da se priključite akciji.

Svi koji su u mogućnosti takođe mogu donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa:
Dinarski: 115-0381642435922-77
Devizni: RS35115033816424359227


tagovi

Saša IlićZajedno za život

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara