"Zaglebje - Partizan"
"Zaglebje - Partizan"

KRAJ: Zaglebje - Partizan 4:3 posle penala (VIDEO)

Vreme čitanja: 6min | čet. 21.07.16. | 22:56

Pratite na sajtu MOZZART sport dešavanja sa revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Izabrane vesti

PARTIZAN JE ELIMINISAN! Zaglebje ide u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope!

Vlaško - GOL! (4:3)

Zaglebje ima šut za pobedu!

Mihajlović - brani Polaček (3:3)

Voznjak - GOL! (3:3)

Janković - GOL! (2:3)

Todorovski - brani Šaranov! (2:2)

Đuričković - GOL! (2:2)

Guldan - GOL! (2:1)

Saša Ilić - GOL! (1:1)

Janus - GOL! (1:0)

Brašanac - preko gola! (0:0)

Krenuli su penali...

Ako zavirimo u noviju istoriju setićemo se: Partizan je na penale ulazio u Ligu šampiona pobedama nad Njukaslom i Anderlehtom! Oba puta na strani. Između ta dva duela došao je poraz na penale od Artmedije. U Humskoj!

Poželimo srećnu crno-belima!

NA REDU SU PENALI!

Kraj drugog produžetka!

119. minut - Šansa je bila za Vlahovića! Pozicija dosta teška, ali bolju gosti nisu imali u produžecima. Polaček je samo odbio posle jednog centaršuta, a mladi špic crno-belih natrčao na nju i posla je pored gola. Išla mu je iza leđa, to je bio problem...

Još nešto manje od tri minuta do kraja drugog produžetka...

115. minut - Sreća, sreća, sreća... Posle intervencije Vulićevića lopta je pala pravo na nogu Tošiku, ovaj je tukao jako, kao iz topa sa desetak metara, ali lopta je završila na tribinama...

SPEC. I jedan veoma, veoma zanimljiv podatak. Čak 112 dvomeča odigrano je u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Ligu šampiona, samo u susretu Partizana i Zaglebja posle 180 minuta nije bilo golova?!

Ništa se ne događa u prvih pet minuta drugog nastavka, ni jedni ni drugi nemaju dovoljno hrabrosti da odlučnije krenu ka golu rivala. Opao je i ritam utakmice...

Počeo je drugi produžetak!

Još 15 minuta deli nas od odluke sa bele tačke...

Kraj prvog produžetka.

Možda i neočekivano, dosta dinamičnije se igra u produžecima nego u regularnom delu. Napadaju i jedni i drugi, kao da žele da reše utakmicu pre penala...

104. minut - Milenković je izgubio loptu, stvaorio šansu domaćem timu, a Šaranov još jednom dobro intervenisao posle udarca Vlaška sa oko 16 metara. 

96. minut - Brašanac šutira, Polaček brani!

95. minut - Trese se mreža Partizan, na svu sreću, sa spoljne strane...

94. minut - Umalo gol! Sjajno je loptu ubacio Nemanja Mihajlović, a na pet metara zamalo zakasnili Saša Ilić i Brašanac...

IDEMO U PRODUŽETKE!

Kraj regularnih 90 minuta.

84. minut - Umalo autogol Gogue! Posle centaršuta sa boka glavom je pokušao Voznjak, a lopta posle njegovog udarca glavom pogodila Partizanovog štopera i za malo otišla preko gola. Još jednom mnogo sreće za crno-bele...

81. minut - Strašan šut Mihajlovića sa oko 25 metara! Nažalost, pored gola...

77. minut - Radović je tukao sa 16 metara, Čotra blokirao, tačnije promenio pravac lopti, ali ona je završila za malo pored gola... Sada dosta sreće za domaće. Na snazi je rezultat koji nas vodi u produžetke.

70. minut - Tomić menja napadača, umesto Đurđića ulazi mlađani Dušan Vlahović.

68. minut - Vlaško tuče iskosa sa desne strane, nema opasnosti po Šaranova. Bila je to jako teška pozicija za šut, pitanje je da li je krilni napadač poljskog tima šutirao, ili probao da centrira...

61. minut - STATIVA! Puno sreće za Partizan! Posle jedne jako loše intervencije Milenkovića domaći su imali korner, centrirao je Vlaško, Janoška gađao glavom, a lopta se od Evertona odbila do stative...



56. minut - Veoma su grubi domaći fudbaleri. Dabrovski je dobio žuti karton zbog jakog faula na Evertonu, to je već treća javna opomena za Zaglebje...

50. minut - Ništa značajno ne dešava se u prvih pet minuta nastavka. Smenjuju se napadi i jednih i drugih, ozbiljnih šansi za sada nema...

Ako verujete u Partizan možda je pravi trenutak da pokušate s dvojkom koja trenutno iznosi 3,15...

Počelo je drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Zaglegje - Partizan 0:0! Nema golova u Lubinu, ako ostane ovako i posle 90. minuta gledaćemo produžetke.

Crno-beli su stvorili samo jednu priliku u ovom delu utakmice, kad je u završnici Gogua pokušao glavom, dok su pre toga Poljaci zapretili Bojanu Šaranovu, uglavnom preko Kšištofa Pjateka, ali je golman crno-belih dobro intervenisao u dve situacije. Utisak je da krila gostujuće ekipe uopšte ne postoje večeras, kao i da Miroslava Radovića nema u igri, dok je isto tako simpatije u beogradskom sastavu pobrao 18-godišnji štoper Nikola Milenković.

45. minut: Igraće se tri minuta nadoknade u prvom delu. 

43. minut: Verovali ili ne, ali prva šansa za Partizan! Mihajlović je centrirao iz kornera, na drugoj stativi dobro skočio Gogua, ali je tukao glavom iznad prečke.

41. minut: Mihajlović je centrirao iz slobodnog udarca, ali toliko nesnalažljivi su bili igrači Partizana u kaznenom prostoru da je propala šansa da eventualno zaprete iz prekida.

38. minut: Vratio se na teren Nikola Đurđić, ali nikako crno-beli da naprave akciju za njega. 

32. minut: Žuti karton i za Voznijaka. Nikola Đurđić je povređen. Moraće na koji minut da napusti teren.

31. minut: Opasno je bilo pred golom Šaranova. I to dvaput u istom minutu. Najpre šut Kšišofa Pajteka kome je Rakovski promenio pravac i naterao Bojana Šaranova na dodatni napor, ali je golman Partizana odlično intervenisao. A onda je posle ubacivanja sa boka Kšištof Pjatek glavom tukao iznad preške. 

30. minut: Prošlo je pola sata, pa je vreme da se osvrnemo na kvote Kladionice MOZZART u UŽIVO klađenju. Pre početka utakmice kvota na dvojku bila je 2,20, a sad je 2,85. Da li ste spremni da igrate na Partizan? Sve kvote na KLAĐENJE UŽIVO možete pogledati OVDE.

26. minut: Još jedna odlična intervencija Nikole Milenkovića.

25. minut: Partizan već deset minuta ništa nije uradio u napadu. Zaglebje deluje opasnije u ovim trenucima, mada se mora priznati da nema nekih velikih šansi.

21. minut: Nikola Milenković zasad odličan. Sve što je bilo do njega uspeo da je reši bez većih problema.

17. minut: U potpunosti se Zaglebje oslobodilo početnog pritiska crno-belih, pa sad više preti. Kšištof Pjatov je atraktivno pokušao, lopta ide iznad prečke.

13. minut: Zaglebje je izvelo još jedan udarac iz ugla, ali je Brašanac otklonio opasnost. Prethodno je ukrajinski sudija upozorio Voznijaka i Milenkovića da neće tolerisati povlačenje u kazenom prostoru.

11. minut: Prete i Poljaci. Posle kornera loptu je na ivici kaznenog prostora zahvatio Kšištof Pjatek, nedovoljno da bi ugrozio Šaranova.

9. minut. Opasan napad Partizana, izblokiran je šut Evertona. Korner za goste, ali posle njega nema opasnosti po Polačeka.

6. minut: Prvi žuti karton. U beležnici je završio Đorđe Čotra. Kapiten Zaglebja je faulirao Marka Jankovića.

6. minut: Tim Ivana Tomića je bolje otvorio meč, sad je na pas Vulićevića pao Đurđić. Nema jedanaesterca ni u ovoj situaciji.

3. minut: Sjaja kontra crno-belih, Brašanac do Jankovića, ovaj ka Radoviću, koji je udaren po nogama u kaznenom prostoru. Pao je povratnik u Partizan, ali sudija iz Ukrajine ne svira penal. Sumnjivo.

2. minut: Prvi prekršaj na utakmici, oštar je bio Brašanac.

POČELA JE UTAKMICA U LUBINU!

-------------------------------------

Zaglebje - Partizan 0:0
Prvi meč 0:0

Lubin.
Stadion Zaglebja.
Sudija: Anatolij Abdula (Ukrajina).
Žuti kartoni: Čotra, Voznijak (Zaglebje).

Zaglebje: Polaček, Todorovski, Guldan, Dabrovski, Čotra - K. Pjatek, Kubicki - Voznjak, Rakovski (od 61. Vlaško), Janoška (od 74. Janus) - L. Pjatek (od 101. Tošik)

Partizan: Šaranov - Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac - Everton, Brašanac - Janković, Radović (od 91. Ilić), Mihajlović - Đurđić (od 70. minuta Vlahović). 

Kapiten gostujućeg sastava, kao i u Humskoj, biće Darko Brašanac, pošto je Saša Ilić i večeras rezerva.

Na klupi su: Filip Kljajić, Bojan Ostojić, Miladin Stevanović, Saša Marjanović, Saša Ilić, Petar Đuričković i Dušan Vlahović.

Za ovaj duel Tomić ne računa na Marka Jovičića, Alena Stevanovića i Sašu Lukića, koji su van protokola. Podsetimo, Lukić se nalazi pred transferom u italijanski Torino.

Pogledajte u kakvom je stanju teren stadiona u Lubinu.

A evo kako se za meč spremaju fudbaleri Partizana...

Kakva su očekivanja Nemanje Mihajlovića za ovaj meč pročitajte OVDE.

A kako su crno-beli prolazili u revanšima evropskih utakmica posle nerešenog rezultata na svom stadionu podsetite se OVDE.

Vreme je za Partizan. Prošle sedmice nije bilo golova, ali da bi se plasirali dalje moraće crno-beli da daju bar jedan u Lubinu i eventualnim remijem sa pogocima ili pobedom obezbede plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kao što je i najavljeno, šef stručnog štaba srpskog predstavnika Ivan Tomić opredelio se za istih 11 igrača koji su počeli prvi meč sa Lubinom.

Partizan će od 21.05 igrati u sledećem sastavu: Šaranov - Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac - Everton, Brašanac - Janković, Radović, Mihajlović - Đurđić.


tagovi

Zaglebijeuzivo prenosiuživoSuperligaSrbijaFK PartizanLiga Evropekvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara