""
""

KRAJ: Javor – Crvena zvezda 2:4, Ristić stavlja tačku posle greške Milovića! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 02.10.16. | 18:18

UZ MOZZART SPORT pratite sve dešavanja iz Ivanjice

JAVOR – CRVENA ZVEZDA 2:4

Izabrane vesti

Ivanjica.
Stadion: Kraj Moravice
Sudija: Milorad Mažić

JAVOR (4-3-2-1): Đogatović – Terzić, Milović, Karišik, Amanović – Đokić, Tomanović,Stojaković – Eliomar, Spremo – Bjedov.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Manojlović – Cvetković Rendulić, Luković, Anđelković– Le Talek, Donalad, Kanga, Mouče, Srnić – Sikimić.


KRAJ UTAKMICE!

90+3 - GOL! Ristić pogađa u kontranapadu posle greške Milovića. 

Ivanjičani se vraćaju u igru, nadoknada pet minuta

88. minut - GOL! Eliomar smanjuje na 2:3!

87. minut - Meč se privodi kraju, Ristić je šutirao, Đogatović odbranio

Četvrti sudija zamenio je pomoćnog sudiju Dalibora Đurđevića koji je tražio da bude zamnenjen. Zanimljia situacija. Ne zna se razlog...

Umesto Kange u igri je Babunski, Ristić je ranije ušao umesto Moučea

75. minut - Eliomar je imao dobru priliku, ali ga je u šesnaestercu izblokirao Luković

69. minut - Deo mirnije igre, gosti iz Beograda imaju ubedljivu prednost i sada je splasnula tenzija na terenu. Čeka se da vreme prođe...

58.minut: Zvezda povećava prednost. Le Talek je odapeo sa 20 metara, Milović je promenio smer lopti koja se nekako ušulja u mrežu. Mnogo sreće za crveno-bele.

57.minut: izmena u timu Javora. Umesto Milana Sprema u igri je Gafurov.

Bakljada navijača Zvezde, a u isto vreme Bjedov i Rendulić imali su sudar na terenu

- Meč je nastavljen!

45.minut: Ludnica u Ivanjici. Javor je izjednačio preko Karišika posle očajne reakcije kompletne odbrane gostiju. Lopta je pala na nogu štoperu Javora kome nije bilo teško da savlada Manojlovića. Međutim, samo 60 sekundi kasnije ponovo je Zvezda povela. Sve je odradio Gelor Kanga. Nosio je loptu dobrih 40 metara, nanizao nekoliko igrača Javora. Savršeno je uposlio Sikimića kome je ostao lakši deo posla. Pitanje je samo da li je iskusni napadač bio u ofsajd poziciji?

38.minut: Konačno malo fudbala u Ivanjici. I projektil Mičela Donalda. Pronašao je Holanđanin rupu u odbrani Javora, naciljao sa nekih 20 metara i pogodio levi ugao. Đogatović je ostao ukopan!

32.minut: Dobar pokušaj Sikimića glavom posle centaršuta Cvetkovića. Preko gola.

27.minut: Strašan udarac Đokića. Svi su videli loptu u golu, ali je fenomenalno reagovao Manojlović i izvadio loptu iz rašlji.

26.minut: Vrlo nepovezana igra Crvene zvezde. Sporo igra srpski šampion, pa fudbaleri Javora lako odolevaju

13.minut: Uzvratila je Crvena zvezda. Odlično je Donald asistirao Ađelkovića. Šutirao je sa nekih deset metara Zvezdin levi bek, ali je Đogatović odlično reagovao.

9. minut - Kakva šansa za javor! Posle odličnog centaršuta Stojakovića gađao je glavom sa pet metara Jovan Đokić, međutim, nije najbolje zahvatio loptu i ona je otišla pored gola. 

4. minut - Izuzetno grub start na Moučeu, ali Mažić samo upozorava Terzića.

UTAKMICA JE POČELA

Crvena zvezda u Ivanjici traži opstanak na liderskoj poziciji. Srpski šampion je ranu iz večitog derbija zalečio trijumfom protiv Vojvodine.

Protiv današnjeg rivala Crvena zvezda ima tri pobede u nizu. Prošle sezone crveno-beli su lako pobedili na stadionu Kraj Moravice golovima Uga Vijeire, Plavšića i Kataija. Poslednji put Javor je pobedio Crvenu zvezdu u avgustu 2013.godine. Sećate se sigurno meča u kojem je blistao Ifani Onjilo.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL U IVANJICI

Međutim, Crvena zvezda će danas biti značajno oslabljena. U timu neće biti Poletanovića, Ruiza i Plavšića. Mesto u veznom redu ponovo će da zauzme Damjan Le Talek. Stručni štab Crvene zvezde odlučio je da odmori i B reprezentativce Ristića i Petkovića, dok napad predvodi Predrag Sikimić.

Javor je u dosadašnjih devet kola osvojio sedam bodova. Ivanjičani nemaju poraz u poslednjih pet utakmica. Na svim tim mečevima došlo je 0-2 gola.


tagovi

FK Crvena zvezdaDamijan Le TalekEvropaJavorMarko PoletanovićMirko CvetkovićPredrag SikimićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara