""
""

POLUVREME: Napredak - Crvena zvezda 0:0, Manojlović odbranio zicer

Vreme čitanja: 3min | sub. 22.04.17. | 19:48

UZ MOZZART SPORT pratite dešavanja iz Kruševca

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Zvezse dobrano muči u Kruševcu ima još poluvreme da se vrati na prvo mesto. Malo toga smo videli, tačnije malo šansi pred golom domaćina. Jedinu pravu je propustio Mičel Donald.Napredak igra prilično čvrsto, mogli su domaćini i do vođstva, ali je Manojlović odbranio udarac Gobeljića.

Izabrane vesti

44.minut: Period mirnije igre.

39.minut: Još jedna povratna lopta i još jedan loš udarac. Ovog puta je Gelor Kanga gađao preko gola. Mogao je Gabonac da odloži loptu na bok. Nema mnogo rešenja u igri Crvene zvezde.

37.minut: Nije uspeo Boaći da iskontroliše centaršut Kange. Ponovo nema Ruiza u igri. 

35.minut: Šutirao je Kanga. Suviše slabo za Petrovića!

33.minut: Eeskić dobija žuti karton zbog nasrtaja na Kangu. Napredak je pre toga mogao i više posle dva centaršuta. Ravnopravan meč u Kruševcu, Napredak je umrtvio Zvezdin vezni red.

28.minut: Još jedan pokušaj Mičela Donalda. Nešto teža pozicija nego pre 15 minuta.Posle povratne lopte Boaćija tukao je Holanđanin. Preko gola. Zvezda ima velikih problema u organizaciji igre. Čini se da Gelor Kanga nije u elementu.

22.minut: Velika šansa za Napredak. Baš velika. Spteljao se Frimpong, Gobeljić je sam krenuo ka Manojloviću, ali je golman Crvene zvezde odlično reagovao. Spašava Zvezdu mladi čuvar mreže.

19.minut: Skraćeni korner za crveno-bele. Ubacio je loptu Kanga, ali je intervenisala odbrana Napretka.

15.minut: Kakva šansa i kakav promašaj Mičela Donalda. Sevnula je kontra crveno-belih. Kanga je uposlio Ruiza, usledio je povratan pas. Gotovo idealan. Sam je na 13 metara bio Holanđanin, ali je pucao pored gola.

12.minut: Ruiz ponovo igra na desnoj strani, dok je Plavšić na suprtnom boku. Za sada ne vidimo Kostarikanca.

11.minut: Prva šansa za Crvenu zvezdu. Zakasnio je Boaći posle oštrog centaršuta Ristića. Jako opasno je to bilo. Markiran je bio napadač iz Gane, i to može da budu opravdanje.

10.minut: Pokušao je Alivodić iz slobodnog udarca. Daleko preko gola. Zvezda i dalje bez pokušaja.

2..minut: Vrlo agresivno su krenuli igrači Napretka. Vrše presing na poslednju liniju Crvene zvezde. Kruševljani su imali i prvi korner, ali intervenisao je Frimpong. Vrlo hrabar početak domaćina. Imaju Kruševljani veći posed lopte, videćemo hoće li ostati na tom kursu.

MEČ JE POČEO

Crvena zvezda više nema vremena da tuguje zbog poraza u 154.večitom derbiju. Pred crveno-belima je prvo od šest finala, tačnije utakmica koje moraju da dobiju ako žele da sačuvaju šampionski pehar na Marakani. Protivnik je jako, jako nezgodan. Pre poraza u Novom Sadu Kruševljani su nanizali četiri trijumfa, dok su u prvom kolu ovog šampionata remizirali u Ljutice Bogdana.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL NAPRETKA I CRVENE ZVEZDE

Već su odigrali jedan meč u Kruševcu današnji rivali i taj duel je rešio Džon Ruiz. Zanimljivo je da je na poslednja tri susreta u Lazarevom gradu ova dva rivala došlo 0-1 gola.

Zanimljivo je da se stručni štab crveno-belih odlučio za identičnu postavu kao u 154.večitom derbiju. Ponovo su šansu dobili ovog proleća vrlo problematični Le Talek i Džon Ruiz.

NAPREDAK - CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion: Mladost

Gledalaca: 7000

Sudija: Bojan Nikolić

NAPREDAK (4-4-2): Petrović - Cvetković, Simonović, Tubić, Urošević - Ndijaje, Šljivić, Eskić, Alivodić - Gobeljić, Vukanović.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manijlović - Petković, Frimpong, Luković, Ristić - Le Talek, Donald, Ruiz, Kanga, Plavšić - Boaći.


tagovi

Abraham FrimpongAleksa VukanovićFK Crvena zvezdaDžon RuizEvropaFilip ManojlovićNapredak KruševacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara