""
""

SASTAVI: Partizan - Voždovac

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.17. | 19:02

Pratite tekstualni prenos utakmice četvrtog kola Superlige Srbije

Izabrane vesti

Stadion Partizana
Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Jevtović, Kosović - Janković, Tavamba, Suma - Đurđević. Rezerve: N. Stevanović, Đuričković, Marjanović, Radin, Pantić, Nemanja R. Miletić, Jovanović. Trener: Miroslav Đukić

VOŽDOVAC: Popović - Gajić, Ivković, Mihajov, Filipović - Pavlović, Putinčanin Petrović - Duronjić Srećković - Stuparević. Rezerve: Knežević, Zec, Mašović, Perović, Blagojević, Gavrić, Ješić. Trener: Ilija Stolica.

Manje-više očekivan sastav Partizana. Trener Miroslav Đukić vratio je među startere bekovski par Miroslav Vulićević - Nemanja G. Miletić, kao i desnokrilnog vezistu Marka Jankovića (svi predahnuli u Subotici), ali je iz protokola izostavio Evertona Luiza. Brazilski zadnji vezni oseća posledice lakše povrede i stručni štab je odlučio da ništa ne rizikuje uoči duela sa Vojvodinom u narendom kolu.

Što se tiče Voždovca, Ilija Stolica je izveo, bar tako deluje na osnovu imena, zanimljivu formaciju 4-3-2-1. Istoj je pribegavao i u prolećnom delu minulog prvenstva, s tim da je najistureniji mlađani Filip Stiparević, koji će za dve sedmice napuniti tek 17 godina.

Posle tri relativno lake pobede, Partizan će u od 20.00 časova pokušati da nastavi trijumfalni niz u Superligi i u vanrednom kolu protiv Voždovca gledati kako da se što bolje spremi za izazovniji meč, narednog vikenda, u vidu gostovanja Vojvodini.

Crno-beli imaju nepogrešiv učinak u prvenstvu, savladali su Mačvu (6:1), Javor (2:1) i Spartak (1:0), a u prethodnoj sezoni su čak četiri puta tukli Zmajeve i sve ih to stavlja u poziciju favorita. Duel u Humskoj biće sudar nesuđenog trenera Parnog valjka Ilije Stolice i povratnika na klupu Miroslava Đukića (dobio šansu tek kad su propali pregovori s trenerom Voždovca), uz napomenu da su obojica zagovornici napadačkog fudbala, što bi moglo da znači i utakmicu sa velikim brojem golova.

MOZZART kvote 2705 Partizan - Voždovac 1 (1,20), X (5,80), 2 (13,00)

Posebno ako se ima u vidu da je pre gostovanja u Subotici Partizan vezao četiri meča na kojima je prošla igra GG3+, dok su Zmajevi posle remija s Radnikom na premijeri vezali dve utakmice sa po 3+ (Bačka 3:0, Voždovac 2:1).

Šest poslednjih međusobnih susreta ovih rivala donela su prolaz igre 3+, s tim što su aprilski u kupu i majski u plej-ofu bili „pojačan“ i sa GG.

 


tagovi

uživoSuperligaSrbijaSastaviprenos uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara