""
""

KRAJ: Vojvodina – Crvena zvezda 2:3!

Vreme čitanja: 5min | sre. 08.03.17. | 18:38

Uz MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa meča na Karađorđu

KRAJ! Crvena zvezda je pobedila Vovjodinu sa 3:2 posle preokreta u drugom poluvremenu. 

Izabrane vesti

Zvezda umrla, pa vaskrsla - novosadska laka konjica puštala magiju 45 minuta!  

92. minut - Slobodnjak za Vojvodinu na 20 i kusur metara. Luković je napravio faul i zaradio žuti karton zbog gaženja Malbašića. Meleg je probao ispod živog zida, ali pravo u Manjlovića

91. minut - Treća izmena u Zvezdi. Izašao je Boaći, a debituje Vujaklija

90. minut - Igraće se četiri minuta nadoknade. 

87. minut - Druga izmena u Zvezdi. Marko Poletanović je zamenio Gelora Kangu i nagrađen je zvižducima navijača Vojvodine čije je dres nekada nosio. 

84. minut - Evo i prve izmene u Crvenoj zvezdi. Nemanja Milić je zamenio Srđana Plavšića

83. minut - I treća izmena u Vojvodini. Na terenu je Spremo, a izašao je Vukasović

81. minut - Fenomenalna šansa za Vojvodinu. Trujić se namestio na penalu, šutirao, ali je Manojlović sjajnom odbranom spasao gol Crvene zvezde.  

80. minut - Umalo 4:2 za Zvezdu. Ruiz je prošao kroz kazneni prostor domaćih, došao na peterac i šutirao po zemlji, ali je Rockov odbranio. 

79. minut - Vojvodina je imala obećavajući kontranapad. Antić je prošao po levoj strani, ušao u šesnaesterac Zvezde i pokušao da proigra Trujića na petercu, ali je Zvezdina odbrana otklonila opasnost u poslednjem trenutku. 

76. minut - Druga izmena u timu Vojvodine. Ušao je napadač Trujić, a izašao štoper Planić

74. minut - Džon Ruiz je probao iz slobodnog udarca sa 20 metara, ali je golman Rockov dobro procenio njegove namere i uhvatio loptu. 

70. minut - Crvena zvezda je preokrenula na 3:2! Kanga je centrirao sa leve strane, lopta je padala u peterac, a Puškarić je u nameri da interveniše ispred Boaćija nespretno zahvatio loptu i pogodio sopstvenu mrežu. 

64. minut - Prva izmena na meču. U timu Vojvodine je ušao Nikola Kovačević, a izašao Siniša Babić

61. minut - Izjednačenje! Ričmond Boaći pogađa za 2:2. Anđelković je centrirao sa levog krila, a napadač Zvezde bio najviši u skoku na nekih sedam metara za izjednačujući gol. Zvezda je istopila prednost Voše za 15 minuta u drugom poluvremenu. 

58. minut - Opet proba Voša. Prvo je izblokiran šut Lakićevića, a potom i Paločevića. Zvezda žuri u napad... 

55. minut - Šansa za Vojvodinu. Lakićević se ubacio po denoj strani, tukao pod prečku, ali je Manojlović sjajno odbranio. 

54. minut - Dva kornera zaredom za goste. Prvo je odbrana Vojvodine intervenisala ispred Boaćija posle centaršuta Ruiza, a potom je Kanga slabo izveo korner. 

50. minut - Gol za Crvenu zvezdu! Plavšić je strelac. Vođstvo Vojvodine je prepolovljeno na 2:1. Plavšić je centrirao posle pomočne igre iz kornera, Maslać loše intervenisao, Le Talek je krenuo na loptu, ali nije uspeo da je dohvati i ona je završila u mreži. 

Počelo je drugo poluvreme

45minut: Minijatura Melega. Posle duplog pasa naređeo je nekoliko fudbalera Crvene zvezde. Preterao je. 

40.minut: Meleg se poigrao sa Le Talekom i gurnuo loptu Babiću. Da je samo brže reagovao vezista Vojvodine bila bi to mat pozicija

37.minut: Ruiz je bio u dobroj poziciji. Šutirao je sa 17 metara. Vrlo slabo

35.minut: Zvezda napada, Vojvodina se odlično brani. Ponekad  sa petoricom u poslednjoj liniji.

32.minut: Slab udarac Lukovića sa 20 metara!

29.minut: Kakva šansa za Crvenu zvezdu, Plavšić se izborio za loptu, Boaći je odlično poslužio Ruiza, ali je Rockov sjajno intervenisao! Zvezda sad ima više od igre. Međutim, nema tu mnogo kreacije i agresivnosti.

24.minut: Le Talek dobija žuti karton posle starta nad Malbašićem. Prethodno je bilo gusto u šesnaestercu Vojvodine, ali su se domaćini nekako odbranili.

21.minut: Lakićević odlično centrira, Frimpong je nekako izbacio u korner.

19.minut: Prva šansa za Crvenu zvezdu. Posle asistencije Plavšića, Boaći je tukao preko gola. Vojvodina sada čeka grešku rivala.

16.minut: Prvi pokušaj Crvene zvezde. Posle dugog napada Anđelković je šutirao visoko preko gola

11.minut: Slobodan udarac za Vojvodinu. Meleg do živog zida. Zvezda ne može da iznese loptu sa svoje polovine. Pojeden je vezni red gostiju

9.minut: Šampion je nokautiran! Posle kornera kratko je intervenisao Petković, Kanga je otišao u kontru, a Puškarić je zakucao loptu u mrežu!

7.minut: Još jedna dobra šansa za Vojvodinu. Zvezda u nokautu. Babić je tukao, Manojlović odbranio

5.minut: Vodi Vojvodina! Sve je uradio Dejan Meleg. Prvo je sjajni mladi reprezentativac napravio višak na sredini terena, odložio loptu do Malbašića... Usledio je centaršut, Manojlović je odbranio prvi udarac, a na pravom mestu se našao Meleg. Sjajan početak za domaćina - 1:0

UTAKMICA JE POČELA

17:52 - Stala je kiša u Novom Sadu. Navijači Crvene zvezde su ispunili istočnu tribinu. Veliku podršku imaće i domaći tim. Svi preduslovi za kvalitetnu utakmicu su ispunjeni.

Usijanje u Novom Sadu! Posle slabe igre u 153.večitom derbiju, fudbaleri Crvene zvezde gostuju na Karađorđu. Eventualni neuspeh mogao bi da izazove tektonske poremećaje u Ljutice Bogdana, pošto je aktuelni trener najavio odlazak u slučaju gubitka velikog derbija.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL VOJVODINE I CRVENE ZVEZDE

Vojvodina ove sezone deluje impresivno na svojoj travi. Novosađani su kao domaćini dobili 11 od 12 mečeva, a igrali su nerešeno samo sa Partizanom. Vojvodina je veliki dužnik Beograđanima. Novosađani su proššle sezone prekinuli pobednički marš aktulenog šampiona i prekinuli seriju od 25 pobede.

Očekivano ili ne, tek Crvena zvezda meč u Novom Sadu počinje u identičnoj postavi kao večiti derbi. Ponovo su šansu dobili neubedljivi Le Talek, Kanga i Džon Ruiz.

Zvezdi preti Alhemičar iz Rumenke

Trener Dragan Ivanović, za koga mnogi misle da je najveća snaga Vojvodine, poređao je svoj tim u formaciju 4-1-4-1. Jedini istureni biće u poslednje vreme vrlo efikasni Filip Malbašić.

Zanimljivo je da na klupi Crvene zvezde ponovo nema Slavoljuba Srnića.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 2:3 (2:0)
/Meleg 5, Puškarić 9 - Plavšić 50, Boaći 61, Puškarić 70 autogol/

Stadion: Karađorđe. Sudija: Danilo Grujić

VOJVODINA (4-1-4-1): Rockov – Lakićević, Planić (od 76. Trujić), Maslać, Antić – Vukasović (od 83. Spremo), Babić (od 64. Kovačević), Meleg, Puškarić, Paločević – Malbašić. Klupa: Kordić, Kovačević, Zličić, Đorđević, Knežević, Trujić.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Le Talk, Donald, Plavšić (od 84. Milić), Kanga (od 87. Poletanović), Ruiz – Boaći (od 91. Vujaklija). Klupa: Supić, Milijaš, Milić, Adžić, Vujaklija, Sikimić, Poletanović.

(Foto Star Sport)


tagovi

Aleksandar PaločevićFK Crvena zvezdaDragan IvanovićDžon RuizEvropaSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara