""
""

SASTAVI: Zemun - Partizan

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.10.17. | 14:20

Pratite tekstualni prenos odložene utakmice devetog kola Superlige

Prvi put posle deset godina na stadionu Zemuna gostuje Partizan, koji u odloženoj utakmici 9. superligaškog kola cilja bodove kojima bi nastavio da pritiska Crvenu zvezdu na vrhu tabele i - jednako vžano - stvorio sam sebi što bolje uslove za pripremnu narednih mečeva, pre svega u Ligi Evrope.

Trener crno-belih Miroslav Đukić napravio je četiri izmene u odnosu na sastav koji je pre tri dana savladao Bačku (3:1). Na poziciju levog beka, umesto Nemanje Antonova, vratio se Nemanja G. Miletić, u napadu Ognjena Ožegovića menja Leandre Tavamba, dok je vezni red za ovu priliku modifikovan, tako što je umesto Saše Ilića u prvih 11 ponovo Sejduba Suma, nema ni rovitog Evertona Luiza (posledice lakše povrede u nedelju), ali je zato tu od prvog minuta Zoran Bambi Tošić, što bi automatski trebalo da znači i ofanzivniji Parni valjak.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2711 --->>> Zemun - Partizan 1 (16,00), X (6,75), 2 (1,15)

Zemunci će u manje-više očekivanom sastavu pokušati da prekinu seriju od četiri prvenstvena meča bez pobede.

---------------------------------------

ZEMUN - PARTIZAN, 15.00

Stadion Zemuna u Gornjoj varoši
Sudija: Petar Piper

ZEMUN: Šaranov - Božović, Cvetković, Bubanja, Vučić - Pajović, Đalović - Lasickas, Dimić, Mladenović - Lečić. Trener: Milan Milanović.

PARTIZAN: Jovičić - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić - Jevtović, Pantić - Tošić, Suma, Janković - Tavamba. Trener: Miroslav Đukić.

TABELA SUPERLIGE SRBIJE

(FOTO: Star sport)


tagovi

prenos uživoSastaviSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara