Saveti srpskog trija iz Tosna: Kako igra CSKA? Ko je najopasniji? Gde je Zvezdina šansa?

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.02.18. | 11:23

Poletanović, Trujić i Dugalić uoči sudara Crvene zvezde i Armejaca

Iz Rusije stiže vest: Aron Olanare je dobio otkaz u CSKA i verovatno će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Akaru. Ali visoki napadač iz Nigerije svakako nije bio prvi izbor Viktora Gončarenka i za Crvenu zvezdu ta informacija nema apsolutno nikakav značaj. Ali bi zato igračima mogli da pomognu saveti koji im u zajedničkom intervjuu za Sportski žurnal pružaju Nikola Trujić, Marko Poletanović i Rade Dugalić, srpski trio koji igra za Tosno i veoma je dobr upoznat sa kvalitetima, pa i retkim manama Armejaca.

Naravno, detaljna uputstva crveno-beli će dobiti od stručnog štaba na čelu sa Vladanom Milojevićem, ali šta imaju da dodaju Trujić, Poletanović i Dugalić? Nama jr prvo zapalo za oko, u prvi plan se ne ističe Alan Džagojev. Već...
Pošto igraju sa petoricom pozadi, često iz polukontri stvaraju šanse. Imaju pored Golovina i Vitinja, koji je neverovatno brz. Sad je tu i Musa... Opasni su mnogo iz kontri“, upozorava Poletanović, bivši Zvezdin igrač.

Izabrane vesti

Isti trio hvali i Dugalić, koji je karijeru počeo u Radničkom iz Niša, ali je već odavno otplovio na istok i prilično se navikao i na hladne zime. Crveno-beli nisu...
Biće hladno, najavljuju sneg. Posebno je ledeno u Moskvi. Uslovi na njihovom terenu su odlični, ali daleko od toga da nema problema, posebno za ekipu koja nema mnogo prilike da igra na tolikoj hladnoći. Sa druge strane, kad izađeš na takve utakmice, ni ne osećaš“.

A šta bi Zvezda mogla da uradi pa da produži san o nastavku takmičenja u Evropi? Defanzivna linija Armejaca po mnogima je najslabija tačka?
Neverovatno su spremni i teško ih je probiti, ali je činjenica da nisu brzi i to bi mogla da bude Zvezdina šansa. Po krilima bi trebalo tražiti rupe, mada defanzivci CSKA umeju da se nameste i nisu slučajno često na pravom mestu“, kaže Trujić i podseća na još jedan adut beogradskih crveno-belih.

Pun stadion “Rajko Mitić“ naravno.
Siguran sam da Zvezda može da stvori makar dve ili tri šanse u Beogradu. To je ono što je bitno, zavisiće od procenta realizacije. Verovatno ih CSKA neće napasti, igraće se poziciono“, smatra Trujić.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Marko PoletanovićNikola Trujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara