"Savići"
"Savići"

Savići kod Džajića: Prijateljski ili poslovni sastanak?

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.12.13. | 15:19

Dušan Savić potvrdio da je sa Vujadinom posetio "Marakanu"

SavićiŠtoper se nalazi na vrhu liste prioriteta kada su u pitanju pojačanja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Želje su Aleksandar Luković iz Zenita i Milan Biševac iz Liona, ali je realnost Vujadin Savić iz Bordoa.

Kod Lukovića je zapelo prilikom regulisanja finansija za poslednjih šest meseci ugovora sa timom iz Sankt Petersburga (nešto više od 600.000 evra), dok je povratak Biševca obavijen velom tajne, jer se on do sada još nije oglasio po tom pitanju.

Zato je Savić junior najbliži povratku svom jatu, pogotovo što je odbio da se ponovo preseli negde na pozajmicu, ovoga puta u Avr, jer ne želi da igra u Ligi 2.
„Ako već moram da idem onda neka me pošalju negde u inostranstvo. U suprotnom, ostajem u Bordou", kategoričan je bio Savić.

To „inostranstvo“ u ovom slučaju može da bude i Srbija. Vujadin je u pratnji svog oca Dušana Savića posetio prvog čoveka crveno-belih Dragana Džajića, što je bilo sasvim dovoljno  da se povede priča o njegovom povratku na „Marakanu“.
„Tačno je, bili smo kod Džajića, ali u pitanju je bio prijateljski sastanak“, rekao je sa osmehom legenda Zvezde Dušan Savić za MOZZART Sport, međutim, nije delovao ubedljivo.

S obzirom na status Vujadina Savića u Bordou, odnosno činjenice da trener Fransis Žilo ne računa na njegove usluge, kao i da želi da bude bliže porodici (sa suprugom glumicom Mirkom ima dvoje dece), vrlo je verovatno da će upravo on biti prvo pojačanje Zvezde u januaru.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

BordoFK Crvena zvezdaDušan SavićEvropaFrancuskaLiga 1SrbijaSuperligaVujadin SavićZima 2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara