""
""

Savo Pavićević iz Zvezde u Spartak

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.06.16. | 18:33

Iskusni defanzivac napustio Crvenu zvezdu

Posle dve osvojene titule, došlo je vreme za rastanak Sava Pavićevića i Crvene zvezde. Iskusni defanzivac nije više u planovima stručnog štaba i doneta je odluka na obostrano zadovoljstvo da se raskine postojeći ugovor.

Izabrane vesti

Pavićević će napustiti Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, a već se zna i ime novog kluba. Bivši crnogorski reprezentativac karijeru nastavlja u subotičkom Spartaku. Pavićević je u Zvezdi proveo dve i po godine, a pre toga je igrao za Hajduk iz Kule, Vojvodinu, Kotbus, Kavalu, Makabi iz Tel Aviva, Omoniju, Hapoel iz Tel Aviva i Anortozis.

Iskusni defanzivac je bio standardan u timu koji je pre dve godine osvojio šampionsku titulu pod komandnom palicom Slaviše Stojanovića. Međutim, u poslednje vreme je izgubio status standardnog prvotimca, a imao je mnogo problema sa povredama.

Zvezda je ovog leta kao veliko pojačanje na štoperskoj poziciji dovela Tomasa Fibela, a tu su još i Aleksandar Luković, Zoran Rendulić i još jedan mladi novajlija Adam Mičel. Očekuje se klub do kraja prelaznog roka dovede još jednog centralnog beka, a prva želja je Milan Mitrović iz Mersina. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSavo PavićevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara