""
""

Savršeni spoj: Monako i Juri Tilemans

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.04.17. | 10:17

Anderleht traži do 25.000.000 evra

Direktan i konkretan. Daje i namešta. Sklon ofanzivnom fudbalu, iako igra daleko od šesnaesterca. Sa mesta zadnjeg veznog uspeo je da postigne 12 i asistira za još osam golova, te nije čudo što Juri Tilemans (19) skakuće po stupcima evropske štampe, a posebno nikog ne iznenađuje što se za asa Anderlehta zainteresovao - Monako!

Deluje kao idealan spoj. Kako zbog politike kluba iz Kneževne da šansu ukazuje mladim igračima i da čak trpi njihove greške, ali da neguje napadački fudbal, tako i zbog utiska da bi u bilo kojoj drugoj sredini povremeni reprezentativac Belgije grejao klupu. Na primer, u Čelsiju, Liverpulu, Atletiko Madridu, Pari Sen Žemrenu ili Marselju, koji su se ranije spomnijali kao potencijali kupci.

Izabrane vesti

L'Ekip piše da je sad favorit za Tilemansov potpis Monako. I da će pristati da plati između 20.000.000 i 25.000.000 evra koliko klub iz Brisela tržai za svog dragulja. Juri bi na stadonu „Luj Drugi“ zamenio ili Brazilca Fabinja ili Temua Bakajoka, koji su oduševili Evropu ove sezone i sve češće se pominje da bi mogli da promene sredinu.

Juri Tilemans je ugovorom vezan za Andelreht do 2020. Teško da će ga odraditi do kraja

(FOTO: Action images)

 


tagovi

AnderlehtBelgijaEvropaFrancuskaJuri TilemansLiga 1MonakoŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara