""
""

Šćepanović: Pre će u Vojvodinu da dođe Ronaldo, nego Bajković

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.16. | 21:28

"Što se Babovića tiče i to prvi put čujem. Niko iz kluba, ujedno ni trener Lalatović, nije Babovića pominjao", naveo je prvi čovek Novosađana

Predsednik novosadske Vojvodine Zoran Šćepanović rekao je večeras da od dolaska bivšeg golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića među Lale nema ništa.

Izabrane vesti

Bajković je trenutno bez ugovora, odnosno u potrazi za novim klubom, pošto je na kraju prošle sezone otišao iz belgijskog Lirsa.
"Šanse da Bajković dođe u Vojvodinu su podjednake onima da Kristijano Ronaldo pojača naš klub. Nikako ne želim da umanjim vrednosti priznatog golmana, već se moj osvrt isključivo odnosi na tačnost. Dakle, mi imamo golmane i tu ništa više ne želimo da menjamo“, kaže za Šćepanović za Blic.

Tokom današnjeg dana pojavile se i informacija da bi ekipu Vojvodine u finišu zimskog prelaznog roka mogao da pojača i doskorašnji zamenik kapitena Partizana Stefan Babović.
"Što se Babovića tiče i to prvi put čujem. Niko iz kluba, ujedno ni trener Lalatović, nije Babovića pominjao. Spisak želja našeg kluba postoji, a nije mi poznato da je njemu Babovićevo ime. Ali, prelazni rok još traje", zaključio je predsednik Vojvodine.

Pratite MOZZART i na našoj Facebook stranici

(FOTO: Starsport)


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaStefan BabovićSrbijaEvropaBoban Bajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara