""
""

Šćepović Partizanu doneo dva šampionska pehara

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.16. | 11:38

Pioniri crno-belih postali prvaci Srbije

Nije uspeo prvi tim, nisu ni omladinci, ali zato mlađe kategorije Partizana bude nadu u bolje sutra crno-belih. Posle petlića, koji su nadmoćno osvojili titulu u Prvoj ligi Beograda, pehara se domogao i pionirski sastav kluba iz Humske 1.

Predvođena trenerom Slađanom Šćepovićem, selekcija igrača rođenih 2001. godine osvojila je i pehar prvaka Srbije, na završnom turniru održanom prethodnog vikenda u Kragujevcu. Parni valjak je do trijumfa stigao tako što je u polufinalu savladao OFK Šabac (3:0), a u finalu bio bolji Vojvodine, boljim izvođenjem jedanaesteraca (6:5, 1:1, 1:0).

Izabrane vesti

Inače, Pionirska liga Srbije već godinama se ne igra u starom formatu, kako bi se smanjili troškovi klubova, nego se na kraju sezone, na završnom turniru,, ovoga puta u Kragujevcu, takmioče pobednici regiona. U ovom slučaju to su bili Vojvodina (Vojvodina), OFK Šabac (Zapadna Srbija), Radnički iz Niša (Istočna Srbije) i Partizan (Beograd), koji je u Prvoj ligi Fudbalskog saveza Beograda ostvario bilans od 19 pobeda, uz po jedan remi i poraz i gol-razliku 93:9.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaSlađan ŠćepovićpioniriFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara