""
""

Sećate li se Miloša Čave Dimitrijevića? Australijanci kažu da nema boljeg u ligi!

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.15. | 16:15

Bivši vezista Crvene zvezde impresionirao trenera Sidneja koji ga vidi kao favorita za igrača sezone

Za vreme trenerskog mandata Roberta Prosinečkog, Miloš Čava Dimitrijević je došao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje i plejmejker oko kojeg bi trebalo da se vrti igra Crvene zvezde. Ipak, posle samo godinu i po dana u kojima se nije proslavio na Marakani i kada se utopio u sivilo ekipe, Mali Čava je napustio Marakanu na mala vrata.

Izabrane vesti

Otišao je u daleku Australiju gde je opet fudbalski oživeo. Igra za Sidnej gde hrani loptama prvog strelca lige Marka Janka.

Toliko je ostavio dobar utisak da Grejem Arnold, trener Sidneja smatra da Srbin zaslužuje priznanje za igrača godine u australijskoj ligi, odnosno nagradu “Džoni Voren” što bi bio prvi put da neki igrač Sidneja osvoji laskavo priznanje.
“Mislim da je blizu osvajanja medalje “Džoni Voren” koja se dodeljuje najboljem igraču sezone. Samo da ovako nastavi… Svi pričaju o njemu jer pruža odlične partije. Miloš je sjajan momak i veliki je profesionalac. Način na koji je ostatku ekipe nametnuo taj profesionalni odnos u svlačionici je impresivan. Izrazio je i želju da ostane. Rekao je da postoji samo jedan klub u Australiji za koji bi igrao, a to je Sidnej”, rekao je prezadovoljni Arnold.

Pored Dimitrijevića, član Sidneja i bivši levi bek Crvene zvezde, Nikola Petković.  

(FOTO: Action images)


tagovi

SidnejMiloš Dimitrijevićmeđunarodni fudbalAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara