""
""

Sećate li se Zvezdine neostvarene želje Kristijana Kueve? Potpisao je ugovor karijere!

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.16. | 10:23

Zvezda peruanskog fudbala novo pojačanje brazilskog Sao Paula

Svakog prelaznog roka u prethodnih nekoliko godina, bilo da se radi o letnjem ili zimskom, Crvena zvezda je na listi potencijalnih pojačanja imala nekog od velikih nada južnoameričkog fudbala, a tako je bilo i u slučaju Kristijana Kueve, velike želje tadašnjeg sportskog direkora srpskog šampiona Zorana Stojadinovića.

Izabrane vesti

Ipak, jedna od najvećih zvezda peruanskog fudbala se na zimu 2013. godine odlučila za odlazak u Union Espanjolu, a kasnije ju je put vodio u Rajo Valjekano (pozajmica sa samo jednim nastupom), Alijanc Limu, Toluku, a u petak uveče ostvarila je transfer karijere i potpisala četvorogodišnji ugovor sa brazilskim Sao Paulom.
"Nadam se da ću postići velike stvari ovde. Želim sa Sao Paulom da igram klupsko prvenstvo sveta", rekao je Kueva na prezentaciji u novom klubu.

Sao Paulo je tri puta osvajao Kopa Libertadores (poslednji put 2005. godine) i šest puta bio prvak Brazila. Poslednji put šampionski trofej na stadion Morumbi stigao je pre osam godina, a klupski čelnici imaju veliku želju da ga konačno vrate u svoje vitrine. Ostaje da se vidi da li će im u tome pomoći Kueva, koji je bio član peruanske reprezentacije na nedavnom Kopa Amerika.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zoran StojadinovićSao PauloPeruKristijan KuevaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara