"Haris Seferović"
"Haris Seferović"

Seferović otreznio Inter: Ajntraht slavio protiv Neroazura (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.08.14. | 18:23

Švajcarski internacionalac postigao dva gola u pobedi nemačke ekipe rezultatom 3:1

Haris SeferovićNavijači Intera su posle pripremnih utakmica u SAD sa velikim optimizmom čekali novu sezonu u Seriji A, jer su uspeli da pobede Romu, i da u 90. minuta izbegnu poraz protiv Mančester junajteda i Real Madrida.

Sada je Ajntraht iz Frankufrta otreznio Neroazure, tačnije Haris Seferović je ekipu Valtera Macarija spustio na zemlju sa dva gola u prijateljskoj utakmici – 3:1 (3:1). Inter je izašao u prilično snažnoj postavi sa Vidićem, Ranokijom, M’Vilom i Ikardijem, a za Nemce je do 59. minuta igrao i naš Aleksandar Ignjovski.

Izabrane vesti

Italijani su poveli u 25. minutu golom Rubena Bote posle centaršuta Nagatoma, a vođstvo Intera je trajalo samo dva minuta pošto je pozajmljeni igrač Čelsija Lukas Pijazon posle kontre Ajntrahta prvo pogodio stativu, ali mu se lopta odbila i iz drugog puta je uspeo da savlada Handanovića.

Već za šest minuta je usledio totalni preokret pošto je Haris Seferović zatresao mrežu posle lepe akcije nemačke ekipe. Samo šest minuta kasnije Seferović postiže novi gol, napadač se našao na pravom mestu pošto je Valdez pogodio prečku glavom.

Ipak, Neroazuri imaju još dosta vremena do početka Serije A, sve do kraja avgusta, tako da Valter Macari još ima kada da ispravi nedostatke u igri. A uprava Ajntrahta je očigledno odradila odličan posao u prelaznom roku, pa će biti zanimljivo ispratiti ovu ekipu u Bundesligi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Prijateljske utakmiceNemackaItalijaInterLukas PijazonHaris SeferovićEvropaAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara