""
""

Selektor Danske Morten Olsen: Poštujemo Portugal i Jermeniju, Srbija je najveća nepoznanica

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.02.14. | 16:13

Čovek koji već 14. godinu sedi na klupi Dinamitaša posle žreba u Nici kaže da su Orlovi selekcija u usponu i da se pribojava utakmice u Bepgradu

Žreb nije baš bio milosrdan prema Srbiji u kvalifikacijama za EP, a pored Portugala, mnogi vide Dance kao najveću prtenju Olrovima u borbi za odlazak u Francusku. Danci se nisu proslavili u prethodnim kvalifikacijama za SP, ali su pre toga bili gotovo redovni učesnici velikih takmičenja.

Izabrane vesti

Već 14. godinu na selektorskoj funkciji popularnih Dinamitaša se nalazi legendarni Morten Oslen, igračka legenda Danske. Olsen je posle žreba istakao da Danska može da bude zadovoljna žrebom.
“Mislim da možemo da budemo zadovoljni, jer dobro poznajemo kvalitet rivala. U pretprošlim kvalifikacijama smo Portugalce poslali u baraž, zašto da to ne uradimo ponovo? Poštujemo Portugal i Jermeniju, ali to su dobri rivali za kvalifikacije. Jermene pamtimo i po dobrom i po lošem. Pokazali su nam da umeju da igraju fudbal. I Albance dobro znamo. Igrali smo nerešno i pobedili ih, a nije lako igrati protiv njih u gostima”, prokomentarisao je Olsen, a onda se posebno osvrnuo na Srbiju:
“Srbija je najveća nepoznanica i možda odlučujući faktor u grupi. Totalno su nepredvidivi. Reč je o timu koji je u usponu, a nikome nije lako da igra protiv njih u Beogradu, što znači da nas očekuje težak zadatak“

Piše:
Predrag Dučić i Goran Božanović

(FOTO: Action images)


tagovi

euro 2016reprezentacija Danskereprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeMorten OlsenDanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara