"Pepe i Kristijano Ronaldo"
"Pepe i Kristijano Ronaldo"

Selektor Islanda bez zadrške po Ronaldu i Pepeu: Dobri igrači, odlični glumci

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.06.16. | 17:24

Portugalci na meti...

Pepe i Kristijano RonaldoVrela uvertira pred start Evropskog prvenstva u Grupi F. Za to se pobrinuo jedan od dvojice selektora Islanda Lars Lagerbek, koji je uoči susreta sa Portugalijom optužio Kristijana Ronalda i Pepea da su podjednako dobri glumci koliko i fudbaleri.

Doduše, nije prvi čovek koji je to rekao. Nije sigurno ni poslednji, jer odavno je Realov tandem na udaru kritičara koji Ronaldu i Pepeu spočitavaju - neretko sa punim pravom - za često simuliranje prekršaja. Ali otrovne strelice sa Islanda? To je ipak nešto novo...
"Videli smo neke igrače Portugalije kako simuliraju prekršaje. Portugalija ima jednog od najboljih igrača na planeti, ali je on takđe i odličan glumac", krenuo je Lagerbak prvo po Ronaldu, da bi se onda preorjentisao na Pepea.
"U fubalu Lige šampiona protiv Atletika videli smo i još jednog igrača koji bi uspeo u Holivudu. To mi se ne dopada. Voleo bih kada bi snimci mogli da se posmatraju retroaktivno i da se na osnovu toga takve stvari kažnjavaju".

Izabrane vesti

Ronaldo i Pepe za sada se nisu oglašavali povodom ovakvih reči. Možda bi im i bolje bilo da odgovore na terenu, 14. juna u Sent Etjenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Portugalareprezentacija IslandaPepeLars LagerbekKristijano Ronaldoeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara