""
""

Senzacija na Siciliji: Trećeligaš izbacio Palermo u Kupu Italije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 17:33

Alesandrija utišala Renco Barberu - 2:3

Velika senzacija u četvrtom kolu Kupa Italije. Plasman u osminu finala obezbedio je trećeligaš Alesandrija, koji je priredio veliko iznenađenje i eliminisao Palermo na Siciliji - 2:3 (0:2).

Izabrane vesti

Gosti su fenomenalno otvorili meč i poveli već u četvrtom minutu udarcem Masima Livisa sa bele tačke, nakon što Andrea Rispoli skrivio prekršaj za najstrožu kaznu.

U ogromnoj meri gostima na ovoj utakmici pomogao vezista domaćih Franko Vaskez koji je u 22. minutu dobio crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača, a Alesandrija samo minut kasnije preko Markonija duplirala vođstvo.

Iako su imali igrača manje fudbaleri Palerma su 55. minutu preko Aleksandra Trajkovskog uspeli da smanje prednost gostiju, ali je njihova nada za ostvarivanje boljeg rezultata trajala do 82. minuta, kada je treći pogodak za ekipu treće lige postigao Đanluka Niko.

Alesandrija je ipak uspela da zakomplikuje sebi život u finišu utakmice. Roberto Sabato je 83. minutu zaradio drugi žuti karton, a Đilardino samo dva minuta kasnije smanjio rezultat na 3:2, pa je sama završnica meča protekla u silovitim, ali bezuspešnim napadima ekipe Davidea Balardinija.

Palermo je lošu formu s početka sezone kompletirao šokantnom eliminacijom u Kupu Italije, dok će Alesandrija u osmini finala ići na noge Đenovi.


(FOTO: Screen shot)


tagovi

SrbijaFK Crvena zvezdaBorac ČačakAlberto Đilardino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara