"Venger i Murinjo"
"Venger i Murinjo"

Seoba trenera: Murinjo u Čelsiju, Anćeloti u Realu, Venger u PSŽ-u, a pogodite gde će Hajnkes?

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.13. | 14:08

Transferi fudbalera ovoga leta biće u senci pažnje gde će završiti njihovi učitelji...

Venger i MurinjoSpremite se za predstojeće vrelo leto što se tiče transfera, s tim da ovoga puta neće u prvi plan biti fudbaleri, već treneri! I to ne bilo koji, već najbolji u svom poslu u ovom trenutku.

Žoze Murinjo broji poslednje dane u Realu iz Madrida. Portugalac je izgubio trku u Primeri, kako stvari stoje i pehar Lige šampiona je nemoguća misija posle teškog poraza od Dortmunda u polufinalu (1:4), tako da više nema ambicija u Kraljevskom klubu. S obzirom i da je zaratio sa velikim brojem igrača, između ostalog i sa ikonom kluba golmanom Ikerom Kasiljasom, više ga ništa ne zadržava u prestonici Španije. Poznato je i da će Murinjo naredne sezone opet sedeti na klupi Čelsija umesto Rafe Beniteza. To je i potvrdio na indirektan način, kada je to otkrio treneru Dortmunda Jirgenu Klopu i pitanjem koliko bi morao da plati da Robert Levandovski dođe u londonski klub.
AnćelotiMurinja će na klupi Reala najverovatnije zameniti Karlo Anćeloti. Italijanski stručnjak je navodno PSŽ već potvrdio da se dogovorio sa Madriđanima. Nije tajna da predsednik Reala Florentino Perez ceni Anćelotija, kome će sigurno biti veliki izazov da sedne na klupu još jednog evropskog velikana. Sveci izgleda ni ne pokušavaju da ga zadrže, pošto i oni imaju keca u rukavu, a to je Arsen Venger. Francuski stručnjak nije više omiljen među Tobdžijama, tako da nikoga ne treba da začudi ukoliko Profesor posle 17 godina napusti Emirate i Ostrvo, te se vrati kući.
Jup HejnkesPep Gvardiola je odavno dogovorio sve sa Bajernom, a pitanje je gde će Jup Hajnkes. Nemac je dva puta za redom uzeo salataru i odveo minhenski klub u finale Lige šampiona. Iskusan tzrenerski vuk još nije za penziju, iako je najavljuje prethodnih mesec dana. Poziv posrnulog Atletik Bilbaa može da promeni njegovu odluku. Sada se u trku uključila i Barselona, a to već nije mala stvar. Hejnkes je priznao da već zna gde će biti od 1. juna, ali ne želi da otkriva koji je klub u pitanju…

Nema sumnje da će seoba trenera zaseniti bilo koji eventualni transfer igrača, ili se možda varamo?

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerAtletik BilbaoBajern MinhenČelsiEngleskaEvropaFrancuskaJup HejnkesKarlo AnćelotiLiga 1NemackaPari Sen ŽermenPep GvardiolaPremijer ligaPrimeraŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara