Serija B bez Detlića ili Crnih đavola naredne sezone

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.05.18. | 15:31

Askoli i Virtus Entela večeras odlučuju o opstanku

Večeras saznajemo ime tima koji će i naredne sezone igrati Seriju B. Prvi susret Askolija i Virtus Entele u plej-autu završen je bez pogodaka, a zanimljivo je da su dva ovosezonska ligaška dvoboja okončana remijem. Ako i četvrti put u ovoj sezoni ova dva tima odigraju nerešeno, igraće se produžeci, a ako i tada ne bude poznat pobednik, izvodiće se penali.

U taboru popularnih Detlića svakako žele da izbegnu jedanaesterce, jer imaju prednost domaćeg terena, naročito jer su pre sedam dana u Enteli ostvarili pozitivan rezultat. I što je najvažnije, nisu primili gol. U tom susretu strateg Askolija Serse Kozmi igrao je defanzivno, a sada je prema italijanskim navodima spreman da na teren pošalje čak tri napadača.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Virtus je tek u poslednjem kolu pobedom nad Novarom, direktnim rivalom, izborio mesto u baražu za opstanak, čime je prekinuo seriju očajnih rezultata. Mladi strateg Crnih đavola Đenaro Volpe, koji je doveden na dva kola pre kraja ligaškog dela, ima nekoliko kadrovskih problema, pošto su mu pod znakom pitanja tri prvotimca.

Najsigurnija opcija su golovi, a njih nikako ne treba očekivati previše. Oba tima poslednjih sedmica igraju 0-2. Askoli na prethodnih pet, a Virtus na proteklih šest mečeva nisu prešli granicu od dva pogotka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 1021 IT2PT Ascoli - Virtus E. ug 0-2 1,47
Ukupna kvota1,47

ITALIJA 2, PLEJ-AUT - REVANŠ MEČ

Četvrtak
20.30: (2,55) Askoli (2,90) Virtus Entela (2,90)  /prvi meč 0:0/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeAskoliVirtus EntelaSerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara