"Samir Nasri"
"Samir Nasri"

Šest dana posle bukvice Atletiku: Sevilji samo bod u Hihonu, Nasri teže povređen? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.16. | 14:51

Kako se stvari brzo preokrenu...

Samir NasriOd euforije do očaja u razmaku od jedne nedelje. Samo šest dana pošto je Sevilja Horhea Sampaolija držala čas fudbala moćnom Atletiku situacija se za Andalužane izvrnula za skoro 180 stepeni. U 10. kolu Primere Sevilja je mogla samo do boda na gostovanju kod Sportinga (1:1), a možda još gora vest iz Hihona je ta da se Samir Nasri povredio.

Nije izgledano naivno, Sampaoli je već na poluvremenu izveo Francuza iz igre i na teren poslao Visentea Iboru. Delovalo je da je Nasriju pukla zadnja loža uoči dve veoma važne utakmice: protiv Dinama u Ligi šampiona i Barselone u Primeri. Taman što je Nasri preuzeo dirigentsku palicu na “Sančez Pishuanu“. U poslednje vreme bio je ponajbolji igrač tima.

Izabrane vesti

Nije da je Sevilja u Astoriji bila loša. Već u četvrtom minutu Lusijano Vijeto iz naizgled bezopasne došao u situaciju jedan na jedan sa Sportingovim golman Pičuom Kueljarom i pogodio za 0:1 na Molinonu.

Međutim, domaći u prvom poluvremenu nisu bili nimalo impesionirani Seviljinim dosadašnjim rezultaima. Hrabro su favorizovanom gostu izašli na crtu i posle sjajnog voleja Moja Gomeza u 20. minutu stigli do izjednačenja.

Potom i Nasrijeva povreda...

Ali ako ste pomislili da je Sevilja odmah upala u depresiju pogrešili ste. Drugo poluvreme je proteklo u potpunoj dominaciji gostiju iz Andaluzije, pa su se navijači sa pravom pitali kako je moguće da nijedna od tih brojnih akcija nije rezultovala golom. Ali ovo jednostavno nije bio Seviljin dan...

PRIMERA - 10. KOLO:

Petak:

Leganes - Sosijedad 0:2 (0:1)
/Hose 29, Prijeto 29/

Subota:

Hihon – Sevilja 1:1 (1:1)
/Moj Gomez 20 - Vijeto 4/

16.15 Alaves - Real Madrid
18.30 Atletiko Madrid – Malaga
20.45 Barselona - Granada

Nedelja:

12.00 Eibar – Viljareal
16.15 Bilbao – Osasuna
18.30 Betis – Espanjol
20.45 Las Palmas - Selta

Ponedeljak:

20.45 La Korunja - Valensija

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaLusijano VijetoPrimeraSamir NasriSeviljaŠpanijaSporting Hihon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara