"Nemanja Gudelj"
"Nemanja Gudelj"

Sevilja bacila oko na Nemanju Gudelja!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.13. | 16:55

Kako prenose španski mediji, Andalužani bi za usluge mladog reprezentativca Srbija morali da izdvoje oko dva miliona evra

 

Nemanja GudeljPosle poraza od Sosijedada u subotu, Sevilja je i definitivno ostala bez šanse da se naredne sezone nađe u Ligi Evrope, a povodom toga uprava kluba odlučila je da uruči zahvalnice nekolicini igrača, koji će u letnjem prelaznom roku gotovo izvesno otići u neku drugu sredinu.

Izabrane vesti

U pitanju su Facio, Alvaro Negredo i Hesus Navas, koji su i tokom ove sezone bili nosioci igre Andalužana, a na pomenutoj trojici bi klub mogao da zaradi odličnu svotu novca. Naravno, kada se pominju odlasci, spremljena je i lista potencijalnih pojačanja za novu sezonu, a ovog puta rukovodstvo se odlučilo za mlade snage.

Kako prenose španski mediji, prvo ime u tefteru crveno-belih je mladi reprezentativac Srbije, Nemanja Gudelj, koji je svojim igrama u Bredi oduševio mnoge, pa bi na kraju ove sezone mogao svoju sreću da pronađe na Pizhuanu. Ovaj 21-godišnjak je odigrao 37 utakmica u dresu Brede ove sezone i sa pet pogodaka pomogao klubu da ostane u eliti, a procenjuje se da bi Nemanjina “sloboda“ koštala oko dva miliona evra, što upravu Sevilje definitivno neće biti nikakav problem.

Takođe, u redu za usluge mladog Srbina stoje još i AZ Alkmar, Fjorentina i Anderleht.

Pored Gudelja, rukovodstvo Sevilje zainteresovano je i za mladog slovačkog vezistu, Vladimira Vajsa, trenutno igrača Peskara, koji bi bio zamena za Navasa.


tagovi

BredaEvropaNemanja GudeljPrimeraSeviljaŠpanijaVladimir Vajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara