""
""

Sevilja je kralj prelaznog roka: Sirigu! Ali pod kako dobrim uslovima...

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.08.16. | 11:50

Španski klub nastavio sa pametnim potezima u prelaznom roku

Sevilja nastavlja da niže pojačanja, a njen sportski direktor Monći demonstrira da je Kralj prelaznih rokova i jedan od najsposobnijih klupskih operativaca u Evropi. Posle serije sjajnih akvizicija poput Vaskeza, Vijeta, Ben Jedera, Koree, Gansa i ostalih, stigao je i golman. I to kakav!

Izabrane vesti

Dres Sevilje će u narednoj sezoni nositi italijanski reprezentativcac Salvatore Sirigu. Iako u prošloj sezoni rezerva u Pari Sen Žermenu posle dolaska Kevina Trapa, Italijan je i dalje među boljim golmanima u Evropi. Mogao je da ostane na Parku prnčeva, da sedi na klupi i prima platu, ali je želeo da opet brani. Sevilja će mu tu priliku omogućiti. Tačnije, pružiće mu šansu da se bori za mesto startera sa Serhijom Rikom. Rezervni golman David Sorija je nedavno doživeo tešku povredu i dovođenje čuvara mreže je bio iznuđen potez Španaca.

Italijan je sinoć malo pre ponoći doputovao u Sevilju, a ostaje još da prođe lekarske preglede kako bi zvanično postao član Andalužana. On dolazi na jednogodišnju pozajmicu, a treba istaći da je Monći napravio sjajan dogovor za svoj klub. Sveilja će plaćati manje od polovine Siriguove godišnje zarade koja iznosi 3.400.000 evra godišnje. Seviljina obaveza je deo od 1.500.000 evra, a preostalih 1.900.000 evra će Italijanu isplatiti francuski klub.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaSalvatore SiriguPrimeraPari Sen ŽermenLiga 1letnji prelazni rok 2016FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara