""
""

Sijena hoće srpskog centarfora Nikolića, Kardif već ponudio 2,25 miliona evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.01.13. | 15:52

Italijanski prvoligaš koji se bori za opstanak će pokušati u poslednjim trenucima prelaznog roka da dovede Srbina koji u poslednje dve godine blista u dresu Videotona, a žele da i engelski drugoligaš kao i Fulam, Herta i Keln

 

Izabrane vesti

Sijeni se loše piše ove sezone i ako ovako nastavi ne gine joj selidba u Seriju B. Sa 14 bodova su prikovani za dno prvenstvene lestvice i u klubu rade sve kako bi makar u zimskom prelaznom roku ojačali ekipu i pokušali da sačuvaju prvoligaški status. Poajačanja su neophodna, pogotovo u napadu.

Zato su već dovedeni krilni napadfač Inosent Emeghara iz Lorijana, centarfor Nikola Poci iz Sampdorije i najskuplji izgrač u istoriji zagrebačkog Dinama, vezista Adrijan Kaleljo. Verovatno dolazi i iskusni Lućano Zauri iz Lacija, a poslednja na listi želja kluba iz Toskane je srpski napadač Nemanja Nikolić iz mađarskog Videotona.

Nikolić je klasičan golgeter koji već dve godine blista u Mađarskoj gde je bio i prvi strelac lige, sa Videotonom osvojio i titulu, a odlično je igrao i u grupnoj fazi Lige Evrope, pa bi mogao u smiraj prelaznog roka da pojača crno-bele sa stadiona Artemio Franki.

Mađarski mediji su već objavili da je Kardif Siti ponudio Videotonu 2,25 miliona evra za Nikolića, a da ga žele i Fulam, Keln i Herta iz Berlina. Sijena ga hoće na pozajmicu do kraja sezne, s pravom otkupa. Videćemo kakav će odgovor dobiti iz mađarskog kluba, ali je realnije za očekivati da Videoton odmah uzme novac od Kardifa, pre nego da se kocka sa pozajmicom.

Nikolić ima 25 godina, a u Videotonu je u 129 utakmica postigao 69 golova za tri godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bundesliga 2ČempionšipEngleskaEvropaHertaItalijaKardif SitiKelnMađarskaNemackaNemanja NikolićSerija ASijenaVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara