""
""

Sikimić: Umorio sam se kao da sam igrao dve utakmice

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.11.16. | 21:59

"Teren je bio pretežak. Borac je ekipa koja po kvalitetu ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu", naveo je Zvezdin napadač

Zvezdin junak večeras je ponovo bio Predrag Sikimić. Iskusni napadač postigao je u Čačku gol za pobedu protiv Borca, ekipe koja prema njegovim rečima po kvalitetu ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu na tabeli.

Izabrane vesti

Teren u Čačku bio je u veoma lošem stanju, a Sikimić je rekao i da je bilo veoma teško i naporno stići do bodova u tom duelu zbog raznih okolnosti.
“Jako je bilo teško danas, osećam se kao da sam dve utakmice odigrao, toliko sam se umorio. Očekivali smo da će biti ovako, samo smo razmišljali o tome da damo gol i uzmemo tri boda. Teren je bio pretežak. Borac je ekipa koja po kvalitetu ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu. Kao i svaki tim protiv nas, i Čačani su bili silno motivisani, ali to nas nije sprečilo da danas trijumfujemo“, rekao je Sikimić za sajt kluba.

Sikimiću je današnji pogodak sedmi u prvenstvu čime se izjednačio na prvom mestu na listi strelaca sa Ugom Vieirom.
“Srnić je podigao glavu kada je trebalo, odlično mi je centrirao i tako je došao ovaj pobedonosni gol. Svakom pogotku se radujem, a ovih nekoliko poslednjih mi posebno znače jer su odlučujući.“

Zvezdin špic i u naredna dva kola očekuje podjednako teška gostovanja.
“Pre ove utakmice sam rekao da ako uspemo na sva tri vezana gostovanja da pobedimo postaćemo sigurmo jesenji prvaci. Očekujem da ćemo se i u Kruševcu i u Gornjem Milanovcu namučiti kao danas, da će se ekipe veći deo utakmice braniti. Navikli smo da gotovo svi igraju tako protiv nas i na nama je da se prilagodimo. Sad ćemo iskoristiti pauzu da se odmorimo i da se što bolje pripremimo za predstojeće izazove“ - zaključio je Sikimić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaPredrag SikimićFK Crvena zvezdaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara