""
""

Sikimić zgranut žestokom kaznom: Voleo bih da me oni koji su doneli odluku pogledaju u oči!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 22:35

"Vidi se na snimku da nisam imao nameru da povredim Žileta, samo ko ima nešto protiv mene može da kaže da sam imao nameru", kaže iskusni golgeter

Napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić u najamanju ruku je bio zgranut odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije da zbog grubog i nehotičnog starta na golmana Novog Pazara Mladena Živkovića bude kažnjen suspenzijom od tri meseca.

Izabrane vesti

Ova odluka apsolutan je apsurd za iskusnog napadača, koji poručuje da svi znaju da on nije imao nikakvu nameru da povredi nekadašnjeg saigrača iz Smedereva.
"Voleo bih samo da me ljudi koji su doneli odluku pogledaju u oči. Neću da pravim poređenja, niti kažem da je Milenković trebalo da bude kažnjen kao ja, ali je neverovatno da za otvoreni đon bude blaže sankcionisan. Vidi se na snimku da nisam imao nameru da povredim Žileta, samo ko ima nešto protiv mene može da kaže da sam imao nameru", kaže Sikimić za Sportski žurnal i potom nastavlja.
"Žile mi je drugar, delili smo hleb u Smederevu. Ništa mi ne zamera, kao ni njegova porodica koju srećem u bolnici. Normalni ljudi. I on je rekao da se nada da me neće oštro kazniti, jer je jasno da nije bilo namere i da nisam video da mu je glava kod moje noge. Nikada nisam imao mrlju u karijeri".

Podsetio se Sikimić i da je sam bio žrtva nesrećnog slučaja na terenu.
"Polomili su mi nos na Lionu 2002. kad sam igrao za Timok, imam i danas posledice. Niko mi nije ni ruku pružio, igrač je prošao bez žutog kartona. Sa ocem sam bio sam u bolnici i čekao intervenciju. Svi znaju da nisam namerno povredio Žileta, a dobio sam praktično kaznu da pola godine ne igram superligaše utakmice, jer zatim dolazi zimska pauza. Ovo je apsurd", zaključio je Predrag Sikimić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag SikimićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara